Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/03/2016 in all areas

  1. Shimano je izbacio novi model Ultegre koji ce po svemu sudeci biti pandam Aero Technium masinama jer masina posjeduje Super Slow oscilation sistem koji omogucava skoro pa idealno slaganje najlona na spulnu. Zbog toga ce vjerovatno mnogo ljudi posegnuti za ovim masinama umjesto da zavuku ruku duboko u dzep prilikom kupovine Aero Techniuma jer i ova masina sada ima sve. Po nekim nagadjanjima cijena bi trebala da se krece oko 149 Funti po komadu sto je izuzetno povoljno, mada sumnjam da ce to biti cijena. Misljenja sam da ce masine biti malo skuplje, a ako ne budu onda ce to biti prava pomama za njima. Pored toga na spulnu je ubacen i ATD, (auto drag system) koji omogucava automatsko dotezanje spulne nakon drila bez da to radi ribolovac. Zbog skrtosti Shimana i doze tajnovitosti oko ovih masina, koje ce tek biti predstavljene za nekih 10ak dana, na Carpin 'On show-u u Engleskoj, ovaj manjak informacija i detalji i specifikacije ce se ispraviti tek dakle nakon sto masine ugledaju svijetlo dana prilikom prezentacije na pomenutom sajmu. Do tada ovo nadjoh na internetu o njima.
    3 points
  2. Jane prijavi se za zabar kad je kikinda otkazana,a i traje dan duze ima vremena da se druzimo koliko hoces....
    2 points
  3. Onda moras da kupis i fox duks, pa pantalone fox, kapu, naocare, pa ranger pod pa fox masine. Na kraju promenis srednje ime u fox
    2 points
  4. A sada bi se obratio i nekim članovima foruma, koji svojim izjavama unose zabuni, ili ti neku vrstu upozorenja ( pretnji ), da ukoliko izvadite mrežu možete biti tuženi ili ti već ne znam ni ja šta drugo. Gde to još postoji da lopov tuži nekoga za ono što radi, a sam zna da je to zabranjeno. Neko reče treba preći sa reči na dela, pa vas pitam dali je to neko već probao da uradi, ili samo sedimo za kompom i kucamo da bi se čisto reklo kako smo nešto napisali. Ova je danas uništena, čućemo se i pisati još koliko večeras .Pozdrav kolege ribolovci, jer uskoro bistro nam neće ni trebati ribe će na našim vodama nestati polako ali sigurni
    2 points
  5. http://altmex.com/userfiles/productlargeimages/product_34.jpg 0,26 - 0,58 , nema cvorova, cetiri razlicite boje, leti u PM
    1 point
  6. Bogami i hrabar i pomalo lud. Valja imati na umu da se ne tako cesto te bezobrazne ribokradice brane od legitimnih cuvara na vodi sa vatrenim oruzjem i to je po meni i ludost sa te strane jer nikad ne znas na kakvu budalu mozes da naletis. Nadam se da radi ovog Dragane neces da zamjeris sto pisem ovako, ja Ti stvarno skidam kapu za ovo sto radis ali cuvaj sebe i svoje zdravlje prije svega, ali ne bih volio da procitam sutra kako ti je neka budala prosvirala metak kroz Tebe. Ovo je prije svega ozbiljan posao gdje se itekako moze nagrabusit, a radi cega?
    1 point
  7. Nisu svi u mogucnosti da poruce iz engleske ili da im neko donese iz nemacke . I znam mnoge ljude koji uzimaju kod nas i extra im radi ta hemija i ne biju glavu mnogo oko hemije. Ako bi se opterecivali previse sta je original i sa hemijanjem i laboratorijim , kad bi pecali?
    1 point
  8. Po meni najlepsi revir za saranski ribolov u Srbiji! Voleo bih da se kolege koje nisu imale priliku da posete ovu vodu uvere u isto.
    1 point
  9. Jeste,sada smo se prekrstili tj.vratili na staro ime.
    1 point
  10. 149 funti je oko 195 eura ili ti oko 24000! Jedna stvar koja mi je zapala za oko pored sjajnog izgleda i ostalih performansi koje su navedene je ta da su stavili kod vodilice za najlon opet onu plastičnu čauru ili ključ u koju se urezuje najlon (ultegra XSC). Mislim da je to za ovakav izgled,ostale performanse i cenu velika mana!
    1 point
  11. kupim ja novu masinu GORENJE sa displejom ma boli glava ,1000 ortaja cedi ves ko luda .otpakujem kad ono neke dve sipke idu kroz nju bogami slagacu al fi15mm .uredno ja to izvadim na savet kuma jel on je letricar i sine genijalna ideja .od jedne sipke isecem 20cm i zavarim podlosku naj veu sto sam imao ,ostatak navarim pod pravim uglom u obliku slova T (e bas tako samo dole alka) a drugu sipku iseckam na neki 8cm pasrcice i zavari kao grabulje ali kao da grabulje imaju i gore paroske .kanap kupim tu kod nas jedno 20 meteri i vezem .svaka mreza 20metara od obale je moja . inace to je zbog trave ali mos i mrezu da vatas .ideja je nastala kada je lik u 8 ujutru dosao i ispred mog kolege izvadio mrezu uz izvinjenje da je zaboravio da je povuce .....
    1 point
  12. Ma da sve u full-u za 150 evra!?!nece da moze!
    1 point
  13. Bio u situaciji kao kolega pred prošlu sezonu, uzeo C1 + LB i lepo se napecao. Nisam ih zamenio.
    1 point
  14. Druze uzmi te stapove i idi da pecas i uzivas ! Kroz ove price su svi prosli od losijeg ka boljem priboru i nikome nije zao ni centa sto su potrosili . Sezona ubrzo pocinje tako da kupi za sta imas pare i pecaj sa tim . Kad dodje bolje vreme , tj kad skupis parice , prodas lepo to sto imas, dodas to sto si skupio i kupis bolji pribor . Na ovaj nacin ces pecati ! A na ovaj drugi nacin ces isto pecati ali za 2 godine ... Predstavljen ti je ovaj stap kao da je najgori na svetu ... svojih 100eura za ta 3 komada ces uvek da izvadis s obzirom da su novi 3kom 20000 din !!!
    1 point
×
×
  • Create New...