Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2016 in all areas

  1. Shimano je izbacio novi model Ultegre koji ce po svemu sudeci biti pandam Aero Technium masinama jer masina posjeduje Super Slow oscilation sistem koji omogucava skoro pa idealno slaganje najlona na spulnu. Zbog toga ce vjerovatno mnogo ljudi posegnuti za ovim masinama umjesto da zavuku ruku duboko u dzep prilikom kupovine Aero Techniuma jer i ova masina sada ima sve. Po nekim nagadjanjima cijena bi trebala da se krece oko 149 Funti po komadu sto je izuzetno povoljno, mada sumnjam da ce to biti cijena. Misljenja sam da ce masine biti malo skuplje, a ako ne budu onda ce to biti prava pomama za njima. Pored toga na spulnu je ubacen i ATD, (auto drag system) koji omogucava automatsko dotezanje spulne nakon drila bez da to radi ribolovac. Zbog skrtosti Shimana i doze tajnovitosti oko ovih masina, koje ce tek biti predstavljene za nekih 10ak dana, na Carpin 'On show-u u Engleskoj, ovaj manjak informacija i detalji i specifikacije ce se ispraviti tek dakle nakon sto masine ugledaju svijetlo dana prilikom prezentacije na pomenutom sajmu. Do tada ovo nadjoh na internetu o njima.
    1 point
  2. evo i backi jarak se oprema sad zasta je ovo valjda za muskatle
    1 point
  3. Siguran si da se tako zovu stapovi ?
    1 point
  4. Nije tebi nikad niko od njih izasao na obalu pa zaprijetio sa vatrenom cijevi. Stipu se pisanja po forumu i paljevine iza tastature, de ti sta konkretno i sa slikama, a pricu ostavi u stranu za neke druge.
    1 point
  5. Svaka cast Dragane. Kapa dole. Podrzavam tvoju akciju. Ipak moram da ispricam jednu ozbiljnu pricu ovde o lopovima i njihovim pravima. U mom gradu prosle godine komsiji, koji je 10-tak kuca od mene lopovi u sred noci skidali oluke sa kuce. Covek se probudio i izaso na prozor da vidi sta se desava i pocne da vice na njih. Jedan mu sa merdevina pocne pretiti. Covek lepo uzme pistolj i izadje napolje. U opstoj guzvi opali metak i pogodi jednog u nogu a ostali pobegli. Otisli u mitrovicu u bolnicu i rekli sta se desilo. Sad je u ocima zakona moj komsija kriminalac a lopovi zrtve. Sudjenje je jos u toku,koliko sam upucen. Toliko o pravdi i zakonu. I jos jedna stvar. Pre dve godine vidim lepo mrezu u vodi. Slikam i pozovem cuvara jer sam morao otici odatle. Posle pola sata cuvar javlja da nema nikakve mreze na tom mestu. Ja iznerviran posle par sati idem sa posla i odem bas da proverim kad ono mreza na istom mestu stoji. Iz ovoga svako moze da shvati o cemu je rec. Pozdrav. Jos jednom svaka cast svima koji se bore protiv mrezarosa i ostale bagre. Srecno u daljem radu.
    1 point
  6. Nemoj da se sekiras,pa Dragan nema 12 godina pa da ne zna o cemu se radi i kakvi su to ljudi.Ja ih se ne bojim i ako ribokradica nesto ima na umu da uradi pa imam i ja.Sto bi on kao lopov imao vise prednosti u odnosu na mene????? Ne vidim toliku bojaznost koliko ti ali ne sekiraj se samo aktivno na vodi pa ce se svi ti lopovi razbezati. Svi mi treba da budemo cuvari kad smo na vodi a ne da okrecemo glavu na drugu stranu kad vidimo lose stvari.
    1 point
  7. Ja mislim da se oznaka na masinici 14000 odnosi na vrednost u RSD. Napokon da su braca japanci pored zutih autobusa i ovaj model masinice posvetili nama. Srbija do Tokija!
    1 point
  8. Ne znam sta je po sredi,ali vrlo su cesti slucajevi utapanja. Osim toga,jedan malo veseliji podatak. na ovom jezeru je nastao cuveni smesni video klip
    1 point
  9. Apsurdno je staviti sve provodnike od 50mm. Oni moraju da se srazmerno smanjuju od drske ka vrhu. Za dalji izbacaj ces morati da poboljsas tehniku bacanja na prvom mestu.
    1 point
×
×
  • Create New...