Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/08/2016 in all areas

  1. Ne zaboravimo da je cela država pre dve godine potpisivala peticiju da se pusti na slobidu čovek koji je silom prilika ubio razbojnika, LOPOVA u SVOME STANU, dok je spavao mirno sa ženom i bebom,a pritom mu RAZBOJNIK naneo povrede.(tukli se). Ponavljam u SVOME STANU. Čovek nosi makedonsko prezime činimi se , ako neko može da izgugluje. Zato PRAVNO oprez. Sve ovo je za medalju časti, al nebih voleo da potpisujemo sutra neku peticiju za čoveka koji je u pravu. Ebemli ga kolega Dragane pogrešno si me razumeo.,,sudovi,pretnje"
    1 point
  2. Mozda je ovo paljevina od strane ovih engleza, ali evo da stavim... http://i.imgur.com/rdlFB6x.jpg http://i.imgur.com/4cLZcQO.jpg
    1 point
  3. Kod Shimana ovo je novitet i jos nema nisto na youtube,pogledaj kod Daiwe valjda isti sistem isto funkcionise i kod oba brenda.Mislima da se kocnica ne odvrce nego je tako nastelovana da pri naglom iznenadnom begu ona popusti,bas je za amura izmislena. Evo pogledaj ovaj klip kosoki prica nesto ali na 5:00 se vidi prakticno sta je ATD https://youtu.be/FiRq2e_K_7o
    1 point
  4. Dobro to je okej , ali kako znas da je bas taj dobar u miksu . Kako si to uspeo da zakljucis da je bas taj poboljsao tvoj miks ? I ako nije nije tajna kako ga je poboljsao ? To jest na koji nacin ?
    1 point
  5. Ja kupio neku Ultegru sa falinkom. Nista joj se ne uvrce niti krivi. Moracu da reklamiram. Inace trebalo bi pod hitno pisati Shimanu da pocnu da prave Ultegru Balkan edition. Sa telom od inoxa 18/10, osovinom od titaniuma, celicnim lezajevima, ruckom od livenog gvozdja. Jer mi ovde pecamo arapaime a ne sarane i ova sranja sto inace prave mi sjebemo za dan-dva. Citam ovo vec par dana i ne verujem. Imam 9 ultegri. Na XSC sam izvadio vec 5 riba preko 20kg i jos dosta 15+. Masina radi kao sat. Imao sam i xt i xsa i sve moguce i nemoguce. XSC je mama za njih!!!
    1 point
  6. Verujem da su stari modeli Ultegri kvalitetniji, ali ja to drugacije gledam: ne postoji Mercedes koji ce preci vise od legendarnog 123 pa bih pre vozio neki noviji. Tako je i sa Ultegrama.
    1 point
  7. 1 point
  8. hahah rado bi,nemogu.propustio i prosle a i ove godine.Nemam toliko vremena kao nekad.ipak je meni josh dva dana put plus. od 2008 nisam propustio nijedno otvaranje al eto dese se neke stvari i pomiris se stim. Pozdravi mi neso puno i odvalite ih tamo,jedino ako neizvucete od 6-10 il 26-29,mada sumnjam
    1 point
  9. Nije problem kolega bice jos prilike za druzenje! Prijavljene ekipe 1.CT. Divlji Bucak 2.CT. Ima Amur 3.CT. Tea Stara Pazova 4.CT. Zivotinjsko Carstvo 5.CT. Exyucarp 6.CT. Tisab Beograd 7.CT. Numero Uno 8.CT. Dobar Los Zao - Topola 9.CT. Maxi Baits.1 10.CT. Sumadinaci 11.CT. Carp Pro 12.CT. "Trofej" Laktasi 13.CT. Baka Baka i Sajmon 14.CT. Dodjosi -Nova Pazova 15.CT. Draža Temerin 16.CT. "Trenk" RH 17. Jos tri slobodna mesta. Podsecamo ekipe da je do 01.04 rok za uplatu dela koatizacije u iznosu od 60eur. Uplata je OBAVEZNA za sve ekipe.
    1 point
×
×
  • Create New...