Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/2016 in all areas

  1. juce na kanalu dtd Srbobran odtrzano je takmicenje na plovak na kom su ucestvovali i sarandzije ali su plovak koristili. povod je bio sledeci da se skupi koji dinar za operaciju nasem drugaru Sanjiki koji na levo oko vidi 10% a na desno nista a uspesan je ribolovac . od skoro mu je pocela da se navlaci katarakta koja ce morati da se skloni . doslo je nas 32 i jos neki 15 pecarosa je uplatilo na racun . kotizacija je bila 1000 din .
    13 points
  2. Posetili smo danas ovo prelepo jezero , a evo i kraceg izvestaja Po prvobitnoj strategiji ribu smo ocekivali na sprudovima koje smo uredno izmarkirali i prihranili.Sunce koje se polako probijalo sa horizonta nam je ulivalo sve vecu nadu da cemo svoju strategiju i ostvariti, medjutim jutarnji povetarac koji se ubrzo pretvorio u pravu kosavu nam totalno menja koncept pecanja te smo sa mamcima krenuli da kruzimo oko sprudova i po ivicama sprudova sto je i urodilo plodom i upecali smo prelepog , doduse malog (oko 3kg) krljustara Malina izradjena u domacem fish miksu je bila neodoljiva za ovog malca Uglavno jezero je prelepo , domacini fantsticni . Sve u svemu preporuka da posetite ovo mesto . A evo i slika ulova
    4 points
  3. Stigla struja!Sve pozicije su osvetljene i imaju uticnicu za razne potrebe.Svetlo pada na poziciju ali ne osvetljav vodu. Evo malo svezih fotki: /uploads/imgs/pre_1458585411__img_0665.jpg /uploads/imgs/pre_1458585723__img_0667.jpg /uploads/imgs/pre_1458586037__img_0670.jpg /uploads/imgs/pre_1458585910__img_0664.jpg Nisu bas neke ,snimljeno telefonom.
    2 points
  4. Danas dobio odgovor, od Pokraijnske inspekcije za zaštitu životne sredine, a po prijavi o lošem stanju očuvanja ribljeg fonda na reci Tamiš. Verujte da me je sramota da je objavim, pa ti ljudi su radili neumorno svaki dan, ubili se radeći, ali po izveštajima od predsednika RSV. Za celu godinu 2015 i dva meseca u 2016g, čitajte pažljivo. Ukupno je izvršeno 1554 kontrola na celom toku Tamiša, od toga izvađeno je 19615m mrežastok alata. Mobilne ekipe ribočuvara izvršile su 254 kontrole pri čemu su izvadili 13470m mrežastog alata. Na celom toku su zaposlena 5 profesionalna ribočuvara. Znači ukupno je izvađeno verovali ili ne 33085m mrežastog alata. E, a šta je najcrnje u svemu ovome, da su to sve uradila N.N. lica znači ni jedan nije uhvaćen na delu, Ja izađem dva puta na vodu u uhvatim čoveka na delu. Inspektorka je 18.03.2016. lično bila na vodi u mestu Sefkerin pronašli 8 mreža dužine 30-37m i jedan senker. Dok se ovako budu lažirali izveštaji , nikada neće nama biti bolje, kada sam pitao našeg ribočuvara kada je poslednji put bio na vodi, čovek se više i ne seća, zna da je zadnji put bio prošle godine.
    2 points
  5. kao sto vidite pored mene je kumic koji je treci razred i pecao je ,iskreno otresao je iskusne stekarose sa ulovom od 3080gr KEDERA. na kupu su pecali tri reprezetativca srbije dve zene i jedan koji nema poima da peca ali je hteo da pomogne (merili su mu praznu kantu)
    2 points
  6. najmladji takmicar i to sarandzija (vidi se po stolici) 3080gr
    1 point
  7. Danas, mala ali lepa prezentacija SBS-a, kao i Carp metod Fideer.
    1 point
  8. Jezero poribljeno sa 3t šarana sa komadima od 2,5 do 3 kg. Riba se još nije raširila po jezeru ali do prvog takmičenja biće sve nadamo se baš kako treba.
    1 point
  9. Večerašnji obilazak mrestilišta zvano Karaula, jedan od najlepših terena za mrest svih vrsta riba, malo sam zadovoljan mreže nisam našao, što ne znači da ih nema, voda je u opadanju što baš i nije dobro povućiće se riba, a nije se izmrestila još uvek je hladna voda, a kada bude topla neće je biti, fale nekadašnji snegovi sa Alpa i Karpata, i dolazak majskih voda koje su najpogodnije za mrest ribe. Raduje me što ima aktivnosti ribe po površini vode, nije sve uništeno.
    1 point
  10. Bilo kako bilo Jane je puno doprineo ovom forumu i mnogima pomogao i to ne teba zaboraviti...
    1 point
  11. Nikad te nisam dozivljavao kao nekog brku
    1 point
  12. samo sveze avatare da stavaljas prosli ti se ududjo
    1 point
×
×
  • Create New...