Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/2016 in all areas

  1. Da ali tad nisi imao razmak izmedju sajli izmedju 7 i 8 , 6 i 9 celih 100m koliko ce sad biti ako se budu pomerale sajle , prosle godine je bilo najujednacenije pecanje na takmicenjima do sad , znaci svako mesto je moglo pobediti sa malo truda i malo znanja znaci bukvalno svako mesto na jezeru je imalo plasman i nije bilo mesta na kom nije moglo da se pobedi ili bar uzeti plasman ako se radi , sva ce se riba grupisati na tom sirokom mirnom delu i bice totalno nerealno pecanje . Po meni cista glupost jer jezero nije cista kocka , Izmadju 1 i 13 je sirina nekih 180 met i tu ce razmak izmedju sajli biti dvadesetak metara a sirina jezera izmedju 7 i 8 je celih 270m znaci razmak izmedju sajli celih 110m totalna glupost . To je moje misljenje sto ne znaci da sam u pravu !!!
    3 points
  2. Eeeee sada se uvodi nova disciplina:Bacanje lubenice na 80m
    3 points
  3. Interesantno je kako "modernim sarandzijama" smeta polozaj sajle, mulj, vrba, kriva platforma itd... Da ne pricam o besmislenim takmicenjima (kockanju) na ribnjacima od2 do 5 ha.
    2 points
  4. Dođe djevojka od 18 godina kući. Primjetila je da joj kasni, i to je rekla majci. Majka se uspaničila i odmah otišla u apoteku po test trudnoće. Ispostavilo se da je trudna. Majka je ludila i derala se:"Ubit će te otac!". A onda kćerka ode kod oca i kaže. Naljutio se. Nakon toga kćerka je otišla razgovarat na telefon. Nakon 10 minuta, ispred njihove kuće je zastao najnoviji Lamborghini Reventon. Iz njega je izašao gospodin, star otprilike nekih 30 godina. Uđe u kuću i sjede kako bi razgovarao sa ocem. Kaže on ocu: "Pošto smo u jednoj neprijatnoj situaciji, došao sam da razgovaramo i da razjasnim. Vaša kćerka je trudna i nosi moje dijete. Ali.... ja imam porodicu i tu ne mogu ništa. Mogu pomoći ovoj djevojci tj. sa kojom sam imao odnos. Ako se rodi djevojčica ona će dobiti 3 stana, 2 tržna centra i 500 hiljada eura. Ako se rodi sin, dobit će 545 hiljada eura, lanac i stan. Ako kojim slučajem dođe do pobačaja..." U to ga prekine otac i stavi ruku na njegovo rame i kaže: "Jebat ćeš je opet!"
    1 point
  5. Na manjim daljinama je preciznije bacati prackom nego kobrom naprimjer.
    1 point
  6. Ma jok sad ce ti sto bacaju 160+ da pecaju sa zrenjaninca,tacno kod onog natpisa "petre sarance" Svaka cast na radu i trudu ulozenom u sredjivanje jezera. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока
    1 point
  7. Prelistao,i mogu ti reci da sam nasao svasta.... Bas je dobro objasnjeno Hvala
    1 point
  8. Sta je problem sa sajlama.Koliko sam razumeo one ce biti svima na 80 metara, znaci svima isto.Ako se secate pecali smo na pocetku kad je bilo 17 ili 18 mesta na 50m pa je bilo ok
    1 point
×
×
  • Create New...