Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2016 in all areas

  1. Kao da trazite sitnicu pa da se oko nje svadjate. Ko voli neka dodje da peca,ko ne voli takve vode ne mora i kraj price. Sa tim glupum pricama i prepirkama necete nista promeniti.Bice onako kako bude i niko nista ovde ne moze da promeni. Ja bih voleo da vidim na delu one koji misle da samo dodjes,zabacis i uhvatis danas 10-20 riba. Nagledao sam se gomilu takvih za ovih 7-8 godina na Miki Alas. Svoje prve boile sam napravio pre tacno 21 godinu.Sve dok nisam poceo da pecam komercijale(u to vreme je bila samo Ada safari,Kovin i jos neke bare) nisam ni znao koliko ustvari neznam da pecam sarana. Ne zato sto nesto pogresno radim nego zato sto neznam pravilno da ocenim ponasanje ribe,kretanje,ulazak u hranu pa cak i samu pripremu hranilista i jos mnogo sitnica vezanih za tehnicke stvari pribora. Hteli to mnogi da priznaju ili ne komercijale su i vise nego pozeljne ako za nista drugo onda za test pribora,mamaca,sistema itd.
    4 points
  2. Ti baš sve pratiš na forumu, svima soliš pamet pa i meni sada. Opusti se malo.
    3 points
  3. Mislim da bi sve bilo puno bolje da je vrijeme bilo suncano kao u petak. Kisa je padala vecinu takmicenja + hladan vjetar. Pecali smo na poz 14. Prvu ribu i jedinu smo dobili na sprudu desno prema poz 13, i to u prvih sat vremena takmicenja. Jednostavno promjena vremena je ucinila svoje.
    2 points
  4. Kolega Djunta je pitao za savet koja masina je dobra za spod, nije trazio da se razmatra oko cene masinica i koliko on ima u dzepu. On najbolje zna u koji cenovni rang moze da se uklopi, a mi smo tu da mu damo savet oko masice pouceni svojim iskustvom.
    2 points
  5. Koliko pamtim na otvaranju uvek bude par pozicija koje imaju ribu i onih koji nemaju ulov.Jednostavno malo kasnije kod njih krecu topliji talasi i voda se sporije greje.Pogotovo sada kada je jezero puno vode do maksimuma. Inace riba je krenula bila jos pre 20-tak dana da se peca ali je naglo zahladilo i kisa je dosta padala pa se riba povukla nazad u coskove gde inace zimuje. Mi na 29 u skoro 5m dubine upecasmo prvog dana jednog sarana,poslednjeg dana jednog smudja za rep i toliko od nas. Da nam je bilo lepse vreme mozda bi se zaleteo jos koji,ovako na onu hladnocu,vetar i kisu koja je padala od petka predvece do subote nocu nismo imali sanse da pariramo majstoru zemuncu na 18-tici :)
    1 point
  6. Druze,covek na slici koju ste mi izbrisali je mojj idol,on jke javna licnost i sta tu ima lose? Ima tamo nova pravila foruma,podvucite mi pravilo koje sam prekrsio i sve ce bitii ok........Vec sam rekao kako je u Kristijanovom avataru njegov idol Boyka,zasto ga ne izbrisete jer je i to realna slicica kao sto je bila i moja sa mojim idolom? Zamolio bi vas da ne brkate loncice,vec sam rekao da cu svoje razmirice resiti prvom prilikom,forum mi nije potreban za to,nisam sajber covek! Zamolio bih vas da mi vratite slicicu u avatar.......
    1 point
  7. Prijavljene ekipe 1.CT. Divlji Bucak---Uplacen deo koatizacije 2.CT. Ima Amur-------Uplacen deo koatizacije 3.CT. Tea Stara Pazova 4.CT. Zivotinjsko Carstvo---Uplacen deo koatizacije 5.CT. Exyucarp--------Uplacen deo koatizacije 6.CT. Tisab Beograd----Uplacen deo koatizacije 7.CT. Numero Uno 8.CT. Dobar Los Zao - Topola 9.CT. Maxi Baits.1 10.CT. Sumadinaci 11.CT. Carp Pro 12.CT. "Trofej" Laktasi 13.CT. Baka Baka i Sajmon 14.CT. Dodjosi -Nova Pazova 15.CT. Draža Temerin 16.CT. "Trenk" RH 17.CT. Meleg Baits Mare&Laki-----Uplacen deo koatizacije 18.CT. SARANDZIJE RUMA - RUMA 19.CT Srki i Nesa Jezero puno.Primamo prijave za rezrvne ekipe.Podsecamo sve ekipe da je rok za uplatu dela koatizacije 01.04.
    1 point
  8. Trenutne priavljene ekipe za Druzenje 2k16 Banatski Karlovac su: 1. CT. Sitografija 2.CT. Gama Baits - Beograd $ 3.CT. Strumfovi $ 4.CT. Gama Baits - Vrsac 5.CT. Ultimate carp - Vrsac 6.CT. Aleksandar - Mladenovac 7.Rumunija 8.CT. Zlatni Karas - Pavlis 9.CT. EKO RIBOLOV - MELEG BAIT 10.CT Tribal $ 11.CT Remezijana 12.CT In Pro - Stara Pazova $ 13.CT Rizik Ekipe koje pored svog imena imaju $ znaci da su izvrsile uplatu avansa u visini od 3000 din i potvrdili ucesce na druzenju
    1 point
  9. juce na kanalu dtd Srbobran odtrzano je takmicenje na plovak na kom su ucestvovali i sarandzije ali su plovak koristili. povod je bio sledeci da se skupi koji dinar za operaciju nasem drugaru Sanjiki koji na levo oko vidi 10% a na desno nista a uspesan je ribolovac . od skoro mu je pocela da se navlaci katarakta koja ce morati da se skloni . doslo je nas 32 i jos neki 15 pecarosa je uplatilo na racun . kotizacija je bila 1000 din .
    1 point
  10. Ja kupio neku Ultegru sa falinkom. Nista joj se ne uvrce niti krivi. Moracu da reklamiram. Inace trebalo bi pod hitno pisati Shimanu da pocnu da prave Ultegru Balkan edition. Sa telom od inoxa 18/10, osovinom od titaniuma, celicnim lezajevima, ruckom od livenog gvozdja. Jer mi ovde pecamo arapaime a ne sarane i ova sranja sto inace prave mi sjebemo za dan-dva. Citam ovo vec par dana i ne verujem. Imam 9 ultegri. Na XSC sam izvadio vec 5 riba preko 20kg i jos dosta 15+. Masina radi kao sat. Imao sam i xt i xsa i sve moguce i nemoguce. XSC je mama za njih!!!
    1 point
  11. Ovako nesto na strani 9 ili gusce rezani worm draiv za jos finije slaganje najlona,jos samo da pocnu da salju robu u SRB. http://issuu.com/tigerbay/docs/the-tackle-box-catalogue-2014/9?e=3181126/7931087 ; http://issuu.com/tigerbay/docs/tackle-box-winter-supplement-2014/5?e=3181126/9999764
    1 point
×
×
  • Create New...