Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/29/2016 in all areas

  1. Danas se malo igrali sa novim damovim masinama.DAM QUICK SLS crni-koji je po svemu cak i tezini indentican na PENN crni i novu masinu DAM QUICK ja je zovem ULTEGRA koja me iznenadila.nigde lufte,kad obrnes rucicu oseti se snaga.dosta lagera i noviteta,slow oscilacije i wormshaft sistem kao i plicu konusnu spulu.tezinom je negde kao i emblem,i josh nesto rucica se srafi .ostaje dalje da se isproba na vodi i da se vidi kako prolazi http://i156.photobucket.com/albums/t39/JaneMK1/12932710_1012323065527888_269117373723243016_n_zpsdamqnasy.jpg
    1 point
  2. Negde 8-9e 0.35 . 50met
    1 point
  3. U cetvrtak poribljavanje ubacuje se 1 tona sarana od 4-6 kg a to je da napomenem drugo poribljavanje za proteklih 6 meseci pod novom upravom
    1 point
  4. Kolega Djunta je pitao za savet koja masina je dobra za spod, nije trazio da se razmatra oko cene masinica i koliko on ima u dzepu. On najbolje zna u koji cenovni rang moze da se uklopi, a mi smo tu da mu damo savet oko masice pouceni svojim iskustvom.
    1 point
  5. Kao da trazite sitnicu pa da se oko nje svadjate. Ko voli neka dodje da peca,ko ne voli takve vode ne mora i kraj price. Sa tim glupum pricama i prepirkama necete nista promeniti.Bice onako kako bude i niko nista ovde ne moze da promeni. Ja bih voleo da vidim na delu one koji misle da samo dodjes,zabacis i uhvatis danas 10-20 riba. Nagledao sam se gomilu takvih za ovih 7-8 godina na Miki Alas. Svoje prve boile sam napravio pre tacno 21 godinu.Sve dok nisam poceo da pecam komercijale(u to vreme je bila samo Ada safari,Kovin i jos neke bare) nisam ni znao koliko ustvari neznam da pecam sarana. Ne zato sto nesto pogresno radim nego zato sto neznam pravilno da ocenim ponasanje ribe,kretanje,ulazak u hranu pa cak i samu pripremu hranilista i jos mnogo sitnica vezanih za tehnicke stvari pribora. Hteli to mnogi da priznaju ili ne komercijale su i vise nego pozeljne ako za nista drugo onda za test pribora,mamaca,sistema itd.
    1 point
  6. Ada kada ili Mika bara dokle više to nidponištavanje bilo koje vode, najlakše je napisati ja ne pecam na tim vodama. Uplatite kotizaciju i pokažite šta znate. Da li Novak Đoković bira teren, nebira prijavi se za turnir i odradi svoje.
    1 point
  7. Upravu si Carpcarp. Sto se tice Mike ja ga otpecam par puta godisnje rekreativno. Jezero je idealno za jednodnevno pecanje, e sad sto se tice novog uredjenja jezera videcemo, mislim da ce i dalje pruzati bar isti kvalitet kao i ranije. pozdrav
    1 point
  8. http://www.biospajz.rs/bombonski-glukozni-sirup-500-gr.html
    1 point
  9. odlicni mixevi,malo im cena ne odgovara nasim prilikama
    1 point
  10. Hvala na informaciji.Ali mene zanima konkretno za spod,koji sadrzi kukuruz,psenicu,secerac,konoplju itd. Da li mogu samo da prelijem spod sa promotorom? i ako moze zanima me koja kolicina promotora ide.
    1 point
  11. Drzao sam stap u ruci i mogu reci da je dosta glindzaviji od CC-30 , mislim da kad mu se okaci malo veci PVA da nemoze prici CC-30 , da lepo izgleda izgleda nema sta ali mislim da nemoze da dostigne daljine predhodnika .To su samo predpostavke sve ce se to videti u najskorije vreme cim malo otopli , mozda izgled vara .
    1 point
×
×
  • Create New...