Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/01/2016 in all areas

  1. Ubij me ali ne razumijem odnos cijene jednog saka za cuvanje ribe i 2 m konopca za bikove!
    2 points
  2. Neda mi djavo mira, i ne mogu a da ne prokomentarisem... Sve je to lepo! Odmuljili jezero, izselektirali ribu, napravili ostrva, pomerili sajle, verovatno malo i popravili platforme... Sredili, pokosili, ostavili cene od prosle godine... I u periodu 01.04.-01.07.2016. godine zakazali 11 (jedanaest!!!) takmicenja/druzenja/kupova!!! Sto ce reci: Od 12 vikenda, samo jedan ce biti za slobodno pecanje?! Ako i njega neko ne uzme za neki organizovani skup... Neko ce reci, "njihovo jezero-moze im se!", "moraju tako da bi izvukli troskove", "ako ti se peca slobodno pecanje-idi na drugu vodu", "ako ti se peca slobodno pecanje na Miki-idi radnim danom"... I sve je to tacno, i to tako treba i prihvatiti! Ok, ja cu ici radnim danom, samo ne znam na sta da pecam? Da li neko pravi boile sa nekim Linex-om, nekim Probiotic-om ili sa cajem on nane (mente), jer nekako mi je logicno da ce ta nesrecna riba radnim danima imati ogromnu potrebu za takvim nekim preparatima, da se izleci od silnih dijareja i ostalih nus pojava, kako bi spremna docekala sledeci vikend i nove stotine kilograma "nafuranih" boila i tone specijalno spremljenih spodova... Ako neko pravi boile na mixu od nane (mente), atrakovane sa Linex-om i Probiotc-om, zainteresovan sam da kupim!
    2 points
  3. Sta je to Boban kada lose peca menja ime nije vise ct Boban nego kudracki manijaci. Bravo Caki Bravo Kush. Boban kada poraste pecace kao I vi.
    1 point
  4. Smanji ribu ili ubijam celu ekskurziju!
    1 point
  5. Ajde neka lista!!! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
    1 point
  6. Zica je pomerena i sada je na 80m od platforme na svim pozicijama.Sada je recimo rastojanje izmedju zice na 7 i 8 oko 100m. Ista riba je vracena,samo je smanjen broj glava. Jezero je radjeno,ali uzalud. Voda opet otice kao i prosle godine i to na istim (ili slicnim) mestima. Dok ne ozeleni jezero je odvratno jer je sav bagrenac u kanalu na pozicijama od 1-7 pokosen. Pecanje(druzenje) je u toku i od ponedeljka moze da se peca normalno. Riba za sada bolje jede u cosku 1,2,13 ali tek je pocetak.
    1 point
  7. Zasto bih inace pisao nesto napamet ... Posle takmicenja nece na ambarac
    1 point
  8. http://i64.tinypic.com/2eoaduf.jpg http://i67.tinypic.com/wakkrr.jpg Kada riba neradi tu vam je luna park
    1 point
  9. ne treba ti misljenje nego odes pa probas... moje iskustvoje da je pecanje posle takmicenja najbolje... izvukli ti ribu iz sajle, ti dodjes na gotovo, sa minimum spoda uz precizno pecanje polomis se od ribe.
    1 point
  10. Najbolje u nedelju cim se zavrsi takmicenje na pecanje. Riba izatraktovana....otpecas noc i pravo na posao ili u banju od upale bicepsa
    1 point
  11. Sto ti nisu poslali karticu da ga seckas kao speed. I tako se dozira kao za u njonju.
    1 point
  12. Znam ja jednog sto je pokusao da pravi boile od nane(mente)
    1 point
×
×
  • Create New...