Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/2016 in all areas

  1. Conopljanski Amuri se suncaju
    15 points
  2. Te jeftinije zadravčeve boile sam pogledao i isto ustanovio da su prazne, obični pol i pol ,negdje su do 3,5 € po kg kod nas i manje ovisi koje pakiranje se kupuje.Ali doživio sam da vidim da čovjek jako dobro i hrani i lovi na njih jbg ,i ja sam dva mjesta dalje od njega dobro lovio na svoje domaće,između nas ja bio kolega sa Hutchinsonovim gurmet boilama dvije vrste,koje su viš od 15 € po kg i nije 2 dana vidio repa od ribe,otišao je kuči da nije ulovio ništa .To ništa skoro ne znači niti da zadravčeve su vrhunske niti hađijine da ne valjaju,ali skoro svaka boila koja nije prepucana nekom kemijom eventualno,če uloviti ribu jbg,pitanje koliko dugo i koliko riba, na kojoj lokaciji itd itd ali lovi ,tako da ne mora biti da neče na njih loviti,treba probati ,voda i riba pišu pravila a ne mi.
    2 points
  3. 0.45mm kombi rig 0.41mm Mustad size 4 0.37mm Prologic C4 size 8
    2 points
  4. Sta se bre trpate kad Jane zna!
    2 points
  5. 1 point
  6. a zamisli 6 lagera vise??????
    1 point
  7. Amuri su snimljeni iz neposredne blizine sistemom prikradanja u kanu camcu. .Autor Dane Radakovic .Obratite paznju na velikog amura sto izgeda kao balvan teze se uocava ako se povrsno pogleda slika.
    1 point
  8. hahahaha Citam i smejem se...Pusti ljude da se hvale malo
    1 point
  9. Ne boj se debeli, restoran ne radi vise
    1 point
  10. Hvala Svim Ekipama na ucescu u ovom kupu Cestitke svim ekipama na fer i korektoj borbi a posebne cestitke pobednicima sektora Ct 3in1.Ct Mb Carp i Ct Ortopediji(koja je vec par godina ucesnik na nasim takmicenjima ekipno i pojedinacno) Pokazalo se da je jezero Ribnjaka Becmenska Bara svake godine sve bolje i bolje sto se tice ribljeg fonda a naravno i takmicarske staze gde je put sredjen kao i sto je svaki box osvetljen gde ne trebaju lampe za glavu nocu,i obala sa druge strane se odlicno vidi preko noci.
    1 point
  11. Imenjace hvala na cestitkama. Clanovi moje ekipe i ja smo dali maksimum. Pored naseg truda, veliku ulogu je imao mamac koji su napravili moji prijatelji iz King Carp Baits. Hvala jos jednom i ovom prilikom ja cestitam svim takmicarima.
    1 point
  12. Cestitke CT ORTOPEDIJA i ostalim pobednicima sektora. I bravo za sve ucesnike
    1 point
  13. Neda mi djavo mira, i ne mogu a da ne prokomentarisem... Sve je to lepo! Odmuljili jezero, izselektirali ribu, napravili ostrva, pomerili sajle, verovatno malo i popravili platforme... Sredili, pokosili, ostavili cene od prosle godine... I u periodu 01.04.-01.07.2016. godine zakazali 11 (jedanaest!!!) takmicenja/druzenja/kupova!!! Sto ce reci: Od 12 vikenda, samo jedan ce biti za slobodno pecanje?! Ako i njega neko ne uzme za neki organizovani skup... Neko ce reci, "njihovo jezero-moze im se!", "moraju tako da bi izvukli troskove", "ako ti se peca slobodno pecanje-idi na drugu vodu", "ako ti se peca slobodno pecanje na Miki-idi radnim danom"... I sve je to tacno, i to tako treba i prihvatiti! Ok, ja cu ici radnim danom, samo ne znam na sta da pecam? Da li neko pravi boile sa nekim Linex-om, nekim Probiotic-om ili sa cajem on nane (mente), jer nekako mi je logicno da ce ta nesrecna riba radnim danima imati ogromnu potrebu za takvim nekim preparatima, da se izleci od silnih dijareja i ostalih nus pojava, kako bi spremna docekala sledeci vikend i nove stotine kilograma "nafuranih" boila i tone specijalno spremljenih spodova... Ako neko pravi boile na mixu od nane (mente), atrakovane sa Linex-om i Probiotc-om, zainteresovan sam da kupim!
    1 point
  14. Interesantno je kako "modernim sarandzijama" smeta polozaj sajle, mulj, vrba, kriva platforma itd... Da ne pricam o besmislenim takmicenjima (kockanju) na ribnjacima od2 do 5 ha.
    1 point
  15. Eeeee sada se uvodi nova disciplina:Bacanje lubenice na 80m
    1 point
  16. Zasto bi stavljao na stap od 3l olovo od 150 gr?? Za tu librazu ide max olovo 110 gr! Najidealnije 90 ili 105 gr,pogotovo ako su stapovi meksi! Za 150 gr ti treba veca libraza!
    1 point
  17. HAYABUSA P-1 vel.2,4,6 -velicina u zavisnosti od doba godine i vode na kojoj pecam,od kada sam ih probao pre 2 god ne menjam ih
    1 point
×
×
  • Create New...