Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/07/2016 in all areas

  1. 3 points
  2. Sezona počela. Bili smo tamo od 31.marta do 3.aprila. Pozicija 19. Sektor je dosta napadnut, a sa leve strane rumunske ekipe već odavno tu. Postojala je mala bojazan zbog loših rezultata na otvaranju i otpoljenja, što prouzrokuje kretanje ribe ka sektura A i B. Međutim, često mlađima ističem da reper rezultata netreba biti nečije prethodno pecanje. To se potvrdilo i ovog puta. 1.dan, raspakivanje, malo markiranja i zabačeni štapove pred noć bez hranjenja, ni rezultata nije bilo. 2.dan, utvrđivanje pozicije spota, markiranje štapova i spod štapa, pa hranjenje jer rumuni tuku hranu nemilice na 17. i 18. Epilog petak/subota 6 šarana, 1 18.7 kg, ostali 20+, najveći 22.5kg. 3.dan, pojačavamo hranjenje sa bojlama. epilog subota/nedelja 8 šarana, 1 19 kg, ostali 20+, najveći 26.5kg. U nedelju do podneva još 2 da začine do 20kg. Sve u svemu lepo, jako lepo, prezadovoljni. Ovog puta sam oprobao proizvode DDAbaits od domaćeg čoveka, lepo...dobro...drži ribu na mestu...zadovoljan. Evo malo slika da dočaraju atmosferu
    3 points
  3. Conopljanski Amuri se suncaju
    2 points
  4. Zbog velikog interesovanja Jezero Žabar organizuje Proljetni kup-drugi krug od14-17.04.2016-72h Spisak do sad prijavljenih ekipa: 1.C.T.CobraCobra-SkočkoSkočko BiH 2.C.T.Erletić-S BiH 3.C.T.Carp Buster Srb 4.C.T.Rimini Srb-BiH 5.C.T.Gerijatrija Srb 6.C.T.Jezero Žabar BiH-Srb 7.C.T.Meleg Bait Mare&Laki Srb 8.C.T.Bihcarpfanatics-BiH 9.C.T.Drvosječe-Hrvatska 10.C.T.Uhvati i Pusti-Hrvatska 11.C.T.River Fox-Srb 12.C.T.Rajo BiH 13.C.T.ExyuCarp-Srb Kotizacija za učešće iznosi 100 Eura. Molimo sve zainteresovane ekipe da se na vrijeme prijave. Za detaljne informacije javiti se na br.tel.+387 65 898846
    1 point
  5. Biser je ovaj Zoran,jos samo da navija za pravi klub....jbg niko nije savrsen ali svaka cast na dobrom pecanju.
    1 point
  6. Cuvena stara srpska... Ja bih to bolje!!! Nije isto Jane! Ne moze biti isto! Takmicenje 48/54/72 sati/a, 13 ekipa, svi nafurane boile, svi hrane lopatama, upecano 5, 6 i kusur tona ribe... Nikad toga i u tolikoj meri nema na slobodnom pecanju! No, nije ni bitno! Da ne kvarimo vise?!
    1 point
  7. Hvala Svim Ekipama na ucescu u ovom kupu Cestitke svim ekipama na fer i korektoj borbi a posebne cestitke pobednicima sektora Ct 3in1.Ct Mb Carp i Ct Ortopediji(koja je vec par godina ucesnik na nasim takmicenjima ekipno i pojedinacno) Pokazalo se da je jezero Ribnjaka Becmenska Bara svake godine sve bolje i bolje sto se tice ribljeg fonda a naravno i takmicarske staze gde je put sredjen kao i sto je svaki box osvetljen gde ne trebaju lampe za glavu nocu,i obala sa druge strane se odlicno vidi preko noci.
    1 point
  8. Gresis Jane. Na Miki Alas najvise na tok takmicenja utice verovao ili ne vetar i tvoj komsija. Razlog je vrlo jednostavan.Malo vode,puno ribe,plitko je i kad dune vetar pomeri plankton i vrlo brzo promesa vodu pa riba kao po komandi odlazi ili dolazi. Nema tu neke filozofije,a to sto su sajle pomerene ce najvise uticati na pozicije koje su sire (5,6,7,8,9,10,11) dok se ne privikne riba. Vreme ce pokazati svoje. Sto se mene tice dosta smo se dokazali na toj vodi i poslednjih godinu dana mi sluzi kao test voda za mamce,tako da mi ne smeta gde se nalaze sajle. A sada da razbijem iluzije oko kukuruza da se ne svadjate vise. Verovali ili ne svojevremeno se po vise dzakova sirovog kukuruza bacalo svaki dan i koliko pamtim riba je jela kao besna,bila zdrava i zuta kao dukat. Ja sam licno prisustvovao konstantnom svakodnevnom hranjenju sa po 300 kg kukuruza onako direktno iz dzaka. Sta mislite cime hrane ribu na jesen u velikom ribnjaku sem peletom.Da mu mozda ne kuvaju one desetine tona kukuruza.
    1 point
×
×
  • Create New...