Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/2016 in all areas

  1. 23:34 -Ko nije doziveo ovo taj ne zna sta je adrenalinski sok !!! Uzivajte kolege....
    3 points
  2. 1 point
  3. Bogami ti onda ujak dobro peca,svi se zale da je lose ,jesu li to amuri ili sarani kidali?
    1 point
  4. Na Pelagicevu nahrani sa cim god hoces al' neka to bude u jednu tacku i sto preciznije i eto ti ga amur na hranilistu. Amur jednostavno voli da mu je sve na jednoj velikoj hrpi.
    1 point
  5. Kome se ne svidjaju neka šuti, ali ovo je zvijer od mašine za 180 eura!
    1 point
  6. Sto kaze Rudi,Stratedzi trenutno jede sve stapove na nasem trzistu,perverzija za smesne pare!
    1 point
  7. Jedan drug je lepo reko.Sto pre svi uzmemo,tako ce sto pre da izadje novi model Znaci svi novooooooooooo,pa dogodine novi model.nema kraja ljudi Jedno znam iz iskustva,ranije su novi modeli auta u europi izlazili na 10 god i bili kvalitet.dugo se testiralo sve da bi konacno izasli u prodaji.kako su korejci i japanci poceli vaditi nove modele tako su i eu poceli i sta sada imamo svake druge godine novi model a kvalitet katastrofa. Isto je i sa sarasnkim ribolovom,ranije kupis ultegru i dan danas radi ko sat ,hebiga nema sve trakatance al ima ono sto ti najbitnije.sada uzmes ultegru i rasklo pise za godinu dana,to je isto i sa daiwom.ostale firme bar platis trecinu i znas sta dobijas za pare
    1 point
  8. Ja mislim da se oznaka na masinici 14000 odnosi na vrednost u RSD. Napokon da su braca japanci pored zutih autobusa i ovaj model masinice posvetili nama. Srbija do Tokija!
    1 point
  9. To je toliko glupa rec u opisu signalizatora da nema dalje,brutalan.............po tom vasem merilu rec brutalan se moze upotrebiti za Behr signalizator,taj kad zapisti ispada solja iz ruku!
    1 point
  10. A najbitnija stvar shto mirishe kao i riblje brashno i atrakuje kao i riblje brashno.????? dajte molim vas zamjena u smislu proteina moze biti a zamjena za ribinog brashna ni u kom slucaju.Ima puno stavri u ribinom brashnu koje sluze za atrakt prirodni. Shto se tice sirotinje u mlinovima stocne hrane prodaje se riblje brashno do 65% proteina i je veoma jeftino al je opet ribino brashno. Aj ti blago meni umesto leskovacke pljeske od cistog mesa jedi sojinu cistu zamjenu za meso i ubedi me da je isto.Isto je samo proteinski i kaloricno.NIshta ama bash nishta nema dopirnih stvari jedno sa drugim.
    1 point
×
×
  • Create New...