Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/2016 in all areas

  1. Lep komplet nema šta,neka te dugo služi
    1 point
  2. Ja bi sve te Japance poslao pravo u Kinu odakle su i dosli :-)
    1 point
  3. Koje smece od proizvoda od tako renomirane firme. Prvo najave bum sa novim proizvodom pa mu odgode datum izlaska i nakon sto izadje i ljudima napokon uzmu pare, ispostavi se da je to opet polu proizvod sa falinkom. Nakon toga toboze poboljsana verzija. Kera prcili da Bog da...
    1 point
  4. Neće prase da jede ćureći starter. Ahahahhaah
    1 point
  5. Kod nas je pasulj uvek na meniju,I uvek su svi dobrodosli!!!
    1 point
  6. Za one sa malo plicim dzepom best buy su definitivno Okumini modeli masinica i to Powerliner i Longbow od modela sa baitrunner-om, a bez Axeon i Distance Pro INTG koji sa svojom cenom od 6000-10000 din pokrivaju sve uslove saranskog ribolova, kako na komercijalama, tako i na divljim vodama. A sa kvalitetom mogu da se nose rame uz rame sa daleko zvucnijim imenima... A posto sam Shimano-v fan, po meni su BBLC i Ultegra definitivno best buy u visem cenovnom rangu, jer smatram da se masinica kupuje da sluzi i da traje, a ne da se menja na mesecnom nivou (bar je to slucaj kod mene).
    1 point
  7. Jos jedno druzenje je proteklo u odlicnom raspolozenju,druzenje je bilo na zavidnom nivou. Prvo bih se zahvalio svim ekipama na fer i korektnom pecanju bez ikakvih primedbi,cestitao bih ekipama u plasmanu,posebne cestitke kolegi Sandru koji je 30h pecao sam i ostvario dobru osnovu za pobedu svoje ekipe. Sampion ( Vladabg) u nedelju ujutru nije ni znao da je njegova ekipa osvanula na prvom mestu u sektoru koje su nesrecno izgubili u zadnjih sat vremena pecanja. Sve u svemu jedno dobro druzenje,riba je malo losije radila zbog mresta ali to nije smetalo da druzenje bude odlicno. Jos jedan pozdrav za sve ekipe i idimo se na Jesen da zatvorimo sezonu!
    1 point
  8. Šta je zajedničko apstinenciji od seksa i ekonomskoj krizi? Ako dugo potraju ojačaće desnicu!
    1 point
  9. osvrt na nedavne izbore Šeta lisica kroz šumu i vidi - roda leti u rikverc pa ju pita: - Rodo, koji ti je đavo, zašto letiš u rikverc? A roda kaže: - Pa izbori, promene, sada se živi bolje! Misli lisica da je roda šenula! Ide dalje i vidi i vrabac leti u rikverc! - Pa šta je s tobom vrapče, zašto letiš u rikverc, jesi li previše popio! - Ma ne, izbori, promene, živi se bolje! Misli lisica, pa idem i ja u rikverc, možda bude i meni bolje! Ide ona ide, kad na nju naleti zec i onako na brzaka uvali joj do jaja! Sedne lisica na panj sva jadna i sjebana i vidi orao leti u rikverc! - Pa orle šta ti je, zašto letiš u rikverc? - Pa izbori su, promene, živi se bolje! - Ma kako se živi bolje, evo ja probala te promene a meni je još gore, došao zec i uvalio mi! - Pa, lisice, ti ništa ne shvataš? Promene su za nas gore, a ne za vas dole. Vi ste uvek JEBENA STRANA!
    1 point
×
×
  • Create New...