Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/2016 in all areas

  1. Pusti neka te uhapse pa onda fino tuzi i drzavu i savez zajedno sa drustvom kod kojeg si na vodi pecao jer: drzava ima glup savez, savez ima glupe zakone, a drustvo ima zaposlenog priucenog cuvara koji ne poznaje pribor za ribolov. Nakaraj ih sve redom! Ne bih ja bjezao od toga ni sekunde. Cak bi im se nudio da me uhapse pa da onda kolo zavrtim u svoju korist! Ti mozes naci hiljade ljudi koji ce doci i reci sudiji i objasnit sta je spod a sta marker stap. Imas na tonu videa koji ti mogu pomoci da dokazes sta je to sto si koristio, dok glupavi cuvar koji te prijavio ne moze da dovede niti jednog svjedoka koji ce potvrditi da je on znao o kakvim se stapovima radi jer je i sam u prijavi napisao da si sa njima lovio. Dakle, ne poznaje alat za ribolov! Iskaraj ih na mrtvo ime, zajedno sa savezom i onim ko je izdao dozvolu takvom cuvaru da moze biti cuvar.
    2 points
  2. Cemu izmisljanje rupe na saksiji ? Spomb ispunjava sve nase zahteve . Neko kaze kod fox rakete je SAMO vracanje problem ? Pa to je ustvari najveci problem . Izem ti raketu ako treba masinica da pukne da bi je izvukao iz vode . A i iskreno receno nije jeftin da bi neko sebi imao da ga priusti pa onda tek da provaljuje njegove fatalne nedostatke . Vrlo sebicno i bezobrazno od strane foxa . Kapiram da odredjdene firme zele da plasiraju na trziste nesto novo i drugacije pa shodno tome onda zaista treba da naprave nesto NOVO i na kraju dobro . Ovo kopiranje spomba i izmisljanje kao drugacijih vratanca je skroz bezveze .
    1 point
  3. mišljenja sam da je spomb ipak najbolji, fox nisam probao ali carp sistem xplode jesam i totalno sam se razočarao. oba (fox, carp sistem xplode) su samo pokušaj da se na tržište plasira nešto novo a u stvari, oba su samo loša imitacija spomba.
    1 point
  4. Javi ako ih negde nadjes...i ja sam zainteresovan
    1 point
  5. Probijajuci se kroz guzvu u autobusu,majstor iz radionice sav od ulja,uprljan,zakaci popa . Kaze mu izvinite kolega! Pop odgovara: Kako mi mozemo biti kolege ja u ovoj mantiji,sluzim bogu,radim krstenja,vencanja,opela. Odgovara majstor,pa kolega i ja radim Opela !
    1 point
  6. Kakav je to proizvod gdje ti das 15 eura za njega i moras da ga doradjujes da bi bio zadovoljan? To je cisti mazohizam.
    1 point
  7. Probao sam GLM više puta i ništa. Zahvaljujem se kolegi jeydee na korisnim savetima (nemam još dovoljno postova za slanje poruka ), u svakom slučaju vredelo je probati. Ipak je divlja voda prilično nepredvidljiva, retko kad se zna na čemu si.
    1 point
  8. Otprilike ovako: Kolicina hrane koja stane-fox Mirniji let-fox Lakoca vadjenja iz vode-spomb Lakoca zatvaranja i punjenja-blaga prednost fox Dugotrajnost-definitivno spomb Da se razumemo ni jedna ni druga nisu dugotrajne s' obzirom na cenu ali fox nam je crkao na prvom pecanju(stift ispao).Jos 2 ekipe sa Pelagiceva su podelile nase utiske.
    1 point
×
×
  • Create New...