Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/2016 in all areas

  1. Jezero se zove Zlatarsko jezero i nalazi se u naselju Kokin Brod.Jezero se jednim delom prostire uz magistralni put ka Novoj Varosi,dok Najveci deo jezera se proteze do usca reke Tisovice u svom levom kraku,dok desni krak dolazi do pod samu branu Uvackog jezera.Jako teska voda za pecanje sarana.Iz iskustva ti ovo kazem.Odrastao sam na ovom jezeru.Populacija sarana je na zadovoljavajucem nivou,ima sigurno riba do 20 kg,hvatani su komadi do 15 kg ali najcesce uzimaju oni od 5-7 kg.Vodostaj jako puno varira.Za ovo kao i ostala dva jezera na nekadasnjoj reci Uvac ti je potrebna posebna dozvola koju izdaje Specijalni Rezervat Prirode Uvac iz Nove Varosi i za 2016. god iznosi 5000 din.Naravno postoji mogucnost kupovine i dnevne 1000 din ili sedmicne 2000 din.
    2 points
  2. Prosto je Kristijane , ako prodajes boilu za 1000 din onda se pitaju sta ima u njoj za te novce . A kad naplate 2000 din onda idu logikom ovo je to , sad cu svu ribu popecati . Kao sto je i napisao sad covek , u ovoj od 1200 nema sigurno sve a u ovoj od 2000 ima sigurno sve . Ne znam samo kako analizirati golim okom boilu ? Ja licno u mixu mogu samo da provalim niger , uljanu repicu , proso i slicno tome . Brasna ? Tecne dodatke ? Praskaste ? Hmmm ... Nisam jos razvio to culo da budem 100 posto siguran . A ljudima ne mozes objasniti da i kad kupis boilu , dobru boilu , to je samo 15 -20 posto uspeha ribolova . Posto i ja prodajem boile , nekad neke ljude i odbijem da im prodam iz tog razloga , uputim ih na drugog ... lakse mi tako nekad... A i ne mozes svima udovoljiti ...
    2 points
  3. nikad nisam ni video ni probao neku od boila iz ponudeo navedene firme tako da ne bi komentarisao konkretno njih, možda je dobro a možda i ne, samo ne mogu da se oprem jednom pitanju koje me muči u celoj ovoj ekspanziji KupujemProdajem oduzimam i dodajem i Facebook boili guruizma u nas. A to pitanje je da kako je moguće da neko ko je bio svetski prvak u šaranolovu i stari i mnogo puta dokazani majstor, pravi i prodaje svima poznatu boilu za 1200din a raznorazni novopečeni komercijalni nazovi majstori isti taj mamac prodaju za 2000din. I da li je stvarno moguće da ljudi to ne kontaju i da su spremni da daju nekome toliko novca za nešto što je MOŽDA testirano na jednoj ili dve vode pre nego da daju skoro duplo manje para za nešto što je testirano u pola Evrope. Odmah da nagovestim da boile pravim isključivo sam i ne kupujem ni od ovih ni od onih. Samo me zdrav razum tera na to pitanje!!!
    2 points
×
×
  • Create New...