Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/21/2016 in all areas

  1. Evo malo detaljnije Frozen mix F1 1kg​Likvid F1 85ml​Liver powder 10gGLM 10g Amino digest 15gNatural attract 10ml​Fish extract 20gFruit enhancer 20g---------​------------------------ spolja samo 15ml likvida I susis 12h ​45 sec kuvas 14mm, 60 sec 16mm Ovo ti je moje iskustvo sa pravljenjem ove boile I 100% radi.
    2 points
  2. free image host
    2 points
  3. 1 point
  4. crni vir,najjaca voda u okruzenju,puno ribe,restoran,super usluga,ambijent,sve preporuke da odete tamo i provedete vikend
    1 point
  5. - Komšija, što bre ne isečeš ovu svoju krušku? Pogledaj kakva je neugledna, ne rađa, ma nikakva… - Aaaa, ne mogu, za nju sam sentimentalno vezan. - Kako? - Pa na njoj mi se obesila tašta. - Auuu, moram da uzmem pelcer da kalemim.
    1 point
  6. Mika357- Druze kao prvo ne peca stap i cena stapa,vec ribolovac. Vise je to nadmetanje i stvar prestiza da ne kazem dokazivanja. Pribor ti sluzi za ribolov,tj to je tvoj alat i orudje koje tebi treba da sluzi a ne ti njemu. Uskladjujes pribor potrebama na vodi a ne da bi se dokazivao drugima. Postoji gomila stapova koja ce ti zadovoljiti sve potrebe na vodi a kostaju po 4-5 puta manje. Sto se mene tice ni jedan ni drugi cena prenapucana.
    1 point
  7. Gresis,ja sam samo shvatio da nema potrebe menjati stapove svake sezone,da je mnogo bolje upoznati stapove koji ti leze.Kad znas sve o stapu kojim pecas mnogo vise postignes na pecanju nego sa ''najnovijim modelom'',najskupljim,fensy i sta ti ja znam vec sta sve ne prave da nam uzmu pare.Naravno ne nipodastavam ni jedan ni drugi stap, samo sam iskreno odgovorio na pitanje.
    1 point
×
×
  • Create New...