Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/27/2016 in all areas

  1. Evo brate nekako sam ubacio slike pa ako nešto budeš video treba samo malo hrabrosti jer i ja sam gledao na internetu kako tip to radi. Ako je šraf sličan ovo je od Emblem pro sve rupe su bile zalivene. Prvo obeležiš flomasterom poziciju da možeš da vratiš kako je bilo jer je bitno da dobro legne na isto mesto gde je bio. Uzmeš burgiju koja odgovara zalivenim rupama i polako sa aku bušilicom jer ona može polako da vrti bušiš svaku zalivenu rupu ali samo po malo oko 1mm. Kad ih sve polako izbušiš probaš polako kroz ove dve slobodne rupe pažljivo da odvojiš. Ako ne ide opet ideš u krug sa burgijom ali samo malo. Ovo je bitno kada vraćaš onda samo legne kao da škljocne i drži skoro samo bez super lepka. Kada skineš poklopac izvadiš oprugu i na postojeći šraf možeš staviti odgovarajuću maticu koja može da uđe a da nije višlja od federa, može da bude i za par milimetara niža od federa. Ja sam na jednoj stavio i radi kao i druge dve koje sam uradio sa prohromskom cevčicom istih gabarita kao opruga. Kada si ubacio postojeći šraf i maticu umesto federa vratiš poklopac na obeležene linije i polako stisneš da legne na svoje mesto. Možeš isprobati kako radi ako si zadovoljan uzmeš super lepak i pažljivo napuniš ruice koje si bušio. Žao mi je što nisam slikao postupno kako sam radio ali se nadam da će ti i ovo koliko toliko pomoći. Ako imaš nekih pitanja odnosno ako se rešiš kao ja da sam uradiš ti se javi. Živio i srećno
    1 point
  2. salio sam se za platu ,svako zaradjuje za svoj dinar spram kvaliteta rada . OSTALO SE NISAM SALIO
    1 point
  3. Obavestenje za sve ekipe, Osposobljena je kucica kod boxa 10 sa dva wc-a i tus kabinom,tako da se mozete i istusirati za vreme takmicenja ????????????
    1 point
  4. Ako gledas tako koliko sta kosta i sta je isplativo u ribolovu , onda ovaj sport nije za tebe jer je ne isplativ 100 % .Pogotovo kad pecas po komercijalama gde nema uhvati i pojedi . Ako gledas na to koliko si mogao ribe da kupis u ribarnici za taj dan sto si potrosio u ribolovu onda batali pecanje .
    1 point
  5. Razgovaraju Janez i Mujo: J: - Šta radi žena kad dobije jabuku? M: - Ne znam ti ja , bolan! J: - Napravi kolač od jabuke! M: - A znaš li ti šta radi žena kad dobije šljivu? J: - Ampak, ne vem! M: - Sve radi, jarane, SVE !!!!!!
    1 point
  6. free image host
    1 point
  7. Stvarno ste bre destruktivni do daske jebo i fox i prologic to su bre glupi alati alo ALATI nista vise od toga. Potrosacko drustvo je napravilo robove od vas, setite se , priroda pecanje uzivanje rostilj nocenje u sumi svitanje na vodi mir ljubav adrenalin iscekivanje nespavanje. Secate se necega od toga? Jer ako zbog toga niste u pecanju onda definitivno imate problem. Au bre ljudi pa sta se ovde desilo, nekada sam mislio da je ovde kul atmosfera . Razumem ja da je zima i da se ne ide na pecanje, al bre umesto praznicne atmosfere ovde postaje jebeni Bejrut bez ikakvog razloga.
    1 point
×
×
  • Create New...