Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/30/2016 in all areas

  1. mislim da kada se prvi put ide na jezero prva dnevna dozvola iznosi 2000din jer se plaća 500din za udruženje. A svaka naredna 1500din. Ako grešim neka me neko ispravi.
    1 point
  2. Zato zivela privatizacija ! Sve treba da bude privatizovano i nikog nebi glava bolela . A na satrincima ako zelis da kampujes mozes ako platis dnevni zakup zemljista po cm kvadratnom . Zato ove godine hvala Bogu , guzve biti nece , mocemo i mi nekad kampovati . Proslih godina je bilo rasulo , nisi mogao doci do mesta za pecanje od penzosa. Ekipe su se samo menjale i menjale . Gde god da si stao , stao si nekome na mesto . Cuvari mi deluju ok , mislim da dobro obavljaju svoj posao i sto je najbitnije od 4 puta sto sam bio tamo sva 4 puta su mi gledali dozvolu i nema tolerancije za nocno pecanje . Sad da li je vec kasno za sve ovo ili ne , vreme ce pokazati .
    1 point
  3. Piše Haso bratu Muji iz Amerike: - Mujo brate, vreme je da podeliš i oružje. Kad pročita, Mujo se uplaši i odnese pismo u stanicu milicije. Kad su tamo pročitali, odmah uzeše motike i lopate i krenuše Mujinoj kući. Prekopaše celu okućnicu i njivu i ništa ne nađoše. Posle nedelju dana ponovo stiže pismo od Hase: - Mujo brate, ako su prekopali njivu, zasadi odmah krompir.
    1 point
×
×
  • Create New...