Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/2016 in all areas

  1. Posebno mozes da se okvasis u Zavojskom i Vlasinskom jezeru posto su porilicno mala jezerca, prave komercijale, voleo bih da te vidim da na njima upecas sarana ili amura da vidis kako je to tesko na tako velikim vodama i vecina ih je 15 pa i 20+ kg, a inace ova jezera se nalaze relativno blizu Babusnice, Vlasinsko je dugacko 12km a Zavojsko 17km pa ti vidi da li je tako kao sto kazes
    1 point
  2. U pitanju je carp academy sensor wdx , i probao sam vecinu tih sredstava ( nitro razredjivac , aceton , alkohol ) i ne pomaze . Ima jos par nacina ( panol pasta i zuti axel ) i ako neki resi problem javljam da ubuduce necije probleme . Hvala na savetima .
    1 point
  3. Svim ekipama će na žrebu biti podeljen dip od ct. Borče i tokom takmičenja sve ekipe koje budu želele biće upoznate sa kompletnim pecanjem iste ekipe na ovom jezeru. Bez uvrede ikoga ali ko bude želeo provešću po više sati sa svakom ekipom radi neke pomoći oko pecanja na jezeru i radi boljeg kompletnog pecanja na svim takmičenjima. Iskreno i od srca svima pa se vidimo na vodi.
    1 point
  4. http://i64.tinypic.com/2dc5xmp.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...