Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/04/2016 in all areas

  1. Poštovane kolege, obaveštavam Vas u ime UO ŠA SSRS da ŠA SSRS i Nemanja Lazarevic organizuju Prvi Internacionalni Šaranski Kup Srbije 2016 IHCCS 2016 - International Humaniterian Carp Cup Serbia 2016 Mesto održavanja: Savsko jezero - Ada Ciganlija - Beograd Termin održavanja: 07-09.10.2016.g. Trajanje: 50 sati Kotizacija: minimalni iznos je 5.000,00 a maksimalni po želji i mogućnosti prijavljenih ekipa Ovo je HUMANITARNI Kup i kompletan prikupljeni iznos se uplaćuje po odluci UO ŠA SSRS nekom bolesnom detetu ili Ustanovi. Ove godine je odluka da se kompletan prikupljeni iznos uplati za lečenje deteta Vuka Lojkovića koji boluje od celebralne paralize i hitno mu je potrebna transplantacija matičnih ćelija. Sve ostale potrebne podatke imate na sajtu ŠA SSRS: www.saranskaasocijacijassrs.rs Nadam se dobrom odzivu, na prvom mestu zbog poznate humanosti nas ribolovaca, a i na Savskom jezeru dugo nije bilo nekog ovakvog takmičenja. Srdačan pozdrav...i očekujemo Vaše prijave. Predsednik ŠA SSRS Vladimir Radojičić
    2 points
  2. To je sve zbog frizure matori
    1 point
  3. Preko puta merkatora
    1 point
  4. Prijava ekipe Ct Halos Vrbas
    1 point
  5. Svaka cast na ideji i organizaciji!!!
    1 point
  6. Svaka cast na organizaciji!
    1 point
  7. Nema ni jedne vrste hrane koju saran proguta a da prethodno nije dobro usitnjnena medju zdrelnim zubima. Prica o gutanju i izbacivanju nesvarenih TigOraha je sasvim nebulozna ali mozda negde i prodje samo ako je iz usta neke od "velicina" kao Danny Fairbrass i slicnih. Ne omalovazavam ja dobre majstore ali smo nekako previse skloni da bez rezerve primamo bas sve sto kazu ili savetuju. U "autoritete" se apriori ne sumnja!
    1 point
  8. Malo su ti se pobrkali lončići jer sam napisao nešto što je generalno i nikoga nisam pomenično pominjao,ali si ti zaključio,ne znam zbog čega,da se to odnosi na tvoje idole.Uzgred,za tvoju informaciju,pošto sam mnogo stariji u šaranskom ribolovu,Šapanjac 92'nije ni čuo za Sarulešti a kamoli pecao.Ja cenim njegove rezultate na takmičenjima gde šiša o... i gde je superioran u odnosu na ostale takmičare. Inače,tema je TIROV ORAH,a otišla je skroz u aut!
    1 point
  9. Takmičenje,a pogotovo na ribnjacima sa abnormalnom količinom ribe,je nešto što nema previše veze sa pecanjem šarana.Zbog toga i ne može biti merilo da li je neko dobar šarandžija.Ima puno vrhunskih,anonimnih šarandžija koji love(i vraćaju) šarana,ali za svoju dušu a ne radi hranjenja svoje sujete i dokazivanja pred drugima,a kasnije i koristi od toga.
    1 point
×
×
  • Create New...