Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/26/2016 in all areas

  1. Celi zivot starije sarandzije mi pricali "ubaci kasiku ulja da zadrzis hemiju duze vreme da ti ne izdisi boila za par sati" i sad ovde procitam da ulje otvar ili tera boilu da radi brze. Niko ziv nece izvaditi pravi zakljucak ima samo da zaboravi i to sto zna.
    2 points
  2. Ja mogu.a ti ako nemozes onda nisi shvatio osnovu mixeva. nije mix kopiranje recepta il nesto si cuo I lupaj unutra samo. a sto se tice mixeva ima prelepih tekstova tu na forumu pa svako ko voli experimentirati moze dosta postici. neznaci puno hemije brzinu. ovo sto je decko napisao za mene je atomska bomba I moze raditi samo u srbiji u zoo vrticima I nigd na drugom mestu. znaci kvalitetni mixevi rade sporije.al kad legne riba neizlazi. brzi mixevi rade odma al gube na kvalitet I riba odlazi. naci sredinu sa mixom je nesto sto treba dosta vremena za razlicit period godine I razlikata citu vodu. trpam tri brasna-koje.znas li koliko ima razlike od brasna do brasna trpam ulje-koje? Znas li koliko ima razlike od ulha do ulja koje su ostale komponente u mixu? Koliko procenta ima sta I kako? E da si procitao tekstove znao bi odgovor I nikad ne bi napisao decko ima odlicni can mix ako neznad osnovu badava sve ostalo.trpaj hemiju koliko oces.zoo vrtici samo otupe
    2 points
  3. Ako mu je mix zatvoren moze da pojaca duplu dozu hemije to nece imati takav ucinak kao kad je mix koji brzo otvara . Sa brzim mixom i tom hemijom moze postici bolji efekat .
    2 points
  4. Lp svima zovem se Goran imam 25god zivim u Rijeci! Lovim na Triblju gdje sam i clan. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/b6a84891b74f4cd553e583a9e769387b.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  5. zasto mislite da je red hering zatvorena boila? zato sto igleda mazno???...........Jane,Red Hering ko zna da napravi taj satire ribu,onaj ko naglaba cekace mesec dana da proradi......uspeh zavisi od dodataka,tako je i sa svakom kvalitetnom boilom,vrhunski miks i vrhunska hemija daju rezultat Ista fora je i sa pirincanim brasnom koje se ovuda proteze,svi kao mecu u mikseve da otezaju boile a niko nema pojma za sta je to brasno dobro i za sta se koristi inace.
    1 point
  6. to ulje i ljeti bolje radi nego ostali
    1 point
  7. Zasto je bas jagoda boila za prolece? Prolecnu aromu razlikuje baza na kojoj je pravljena a ne ukus. Sam si odgovorio aroma na alkoholnoj bazi i to je bitno za hladnu vodu a da li ce biti jagoda manje je bitno. Imas ulje koje je za hladnu vodu i mozes ga dodavati u vecim kolicinama.
    1 point
  8. Lakše se pakuju u auto Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока
    1 point
  9. Za sad prijavljene ekipe za 1IHCCS 1.Ct Omerta Beograd -Srbija 2.Ct Zajko Baits - Makedonija 3.Ct Bistro Svilajnac - Srbija 4.Ct Vip Beograd -Srbija 5.Ct Zoom Mladenovac -Srbija 6.Ct Skela Beograd - Srbija 7.Ct Kosmajci Sopot-Srbija 8.Ct Halos Vrbas -Srbija 9.Ct Tx Beograd - Srbija 10.Ct Gama Baits Beograd - Srbija 11.Ct Taurunum Beograd - Srbija 12.Ct Tea Meleg Baits Stara Pazova - Srbija 13.Ct Svarc Beograd -Srbija
    1 point
  10. Nema vise velikih tajni u proizvodnji blankova.Ljudi su provalili cipove i mikroprocesore pa ih serijski proizvode a nece jedan obican blank stapa. Problem je jedan uvek isti. Da li kupujem da pecam ili da se to vidi+ da pecam. Stvar je jednostavna: -U drugom slucaju ces juriti polovno a "zvucno" -U prvom slucaju ces traziti novo a manje zvucno. Ja kada bih sada morao da se odlucim opredelio bih se za drugu soluciju i kupio Maver Genesis 13 na 3,5 lb i pecao do besvesti. Ja garantujem da ce stap da stane na crtu mnogim zvucnim imenima pa cak i mom CMW Bad Boy-u.
    1 point
  11. Sve je to lepo sa dežuranjem pored štapova i dovoljno slobodnog najlona a šta kada se desi ,a postoji realna šansa da ti kucaju dva štapa ?
    1 point
×
×
  • Create New...