Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/05/2016 in all areas

  1. Pisao sam ranije ovde na forumu kako je par nas entuzijasta iz Banatskog Karađorđeva krenulo u naizgled nemoguć poduhvat, pretvaranje deponije u jedan sportski revir... ....deponija od koje želimo da napravimo revir za sportski ribolov nalazi se na izlazu iz mesta Banatsko Karađorđevo, na međunarodnom putu Zrenjanin - Srpska Crnja - Temišvar. Prethodno je to bio kop peska, da bi vremenom nesavesnim ponašanjem i nemarom ljudi taj kop postao velika seoska deponija. Pisao sam i tražio pomoć od Vas dragih kolega ovde na forumu da nas podržite glasanjem na NIS-ovim konkursima "Od deponije do eko kutka", i mnogi od Vas su nas podržali i glasali i hvala Vam na tome svima. Taj konkurs nam je omogućio da dobijenim sredstvima uredimo prostorije ribolovačkog društva jer su nam vrlo mala sredstva pripala (ako se sećate šta sam pisao o podeli novca i o ostalim pratećim aktivnostima). Tad nismo uspeli da napravimo nikakvog pomaka na sanaciji te deponije... Međutim, desile su se neke promene, došli smo do nekih sredstava i krenuli... Danas mogu da se pohvalim i da kažem da se ideja realizuje, radovi su u toku, i budući revir polako dobija svoj oblik.
    7 points
  2. Vojo daj lepo konacnu listu ukupne lige,, ovo nesto nece da se otvori. U svakom slucaju ovom prilikom zelim da kazem da je liga i pecanje a samim tim i druzenje, bar sto se tice mene bilo super. Liga je po meni potpuno uspela, puno srece u daljem organizovanju takmicenja, a puno pozdrava za sve ekipe koje su ucestvovale.
    2 points
  3. Dace dragi Bog da to izgurate do kraja?! Velika su to ulaganja, velika odricanja, i potreban veliki entuzijazam... Svu srecu vam zelim u zapocetom projektu!
    1 point
  4. Evo "par" mesta da se nez....eš opet : Jezero Međeš-Šatrinci, Jezero Vranješ- Mardjelos, jezero Bruje i jezero Moharač- Erdevik , Sotsko jezero, Borkovačko jezero-Ruma, jezero Dobrodol, Ovo sve iznosi otprilike "tričavih" 260 ha vodene površine pa evo ti odgovor na čemu smo!!! Poredjenja radi jezero Pelagićevo je površine oko 33 ha. Znači sj..ali smo bar 7 Pelagićeva! Ova tema je "bolna" za većinu i mislim da ništa nećemo uraditi ovim putem samo će mo se jediti. Institucije ne rade svoj posao i ovako će ostati zaveka, bar meni tako izgleda ,nažalost! Srkijan je napisao lepo u predhodnom postu, tako da ... pusti kraju!
    1 point
  5. Kakva drzava takve i drzavne vode. Nista novo. Vec vidjeno, vec razocarano. Toliko prelepih jezera, reka, bara...a opustosene! E da smo rodjeni u Francuskoj....a nismo. Ostaje nam samo da gledamo slike na internetu i mastamo.
    1 point
  6. 1 point
×
×
  • Create New...