Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/12/2016 in all areas

  1. Pisao sam ranije ovde na forumu kako je par nas entuzijasta iz Banatskog Karađorđeva krenulo u naizgled nemoguć poduhvat, pretvaranje deponije u jedan sportski revir... ....deponija od koje želimo da napravimo revir za sportski ribolov nalazi se na izlazu iz mesta Banatsko Karađorđevo, na međunarodnom putu Zrenjanin - Srpska Crnja - Temišvar. Prethodno je to bio kop peska, da bi vremenom nesavesnim ponašanjem i nemarom ljudi taj kop postao velika seoska deponija. Pisao sam i tražio pomoć od Vas dragih kolega ovde na forumu da nas podržite glasanjem na NIS-ovim konkursima "Od deponije do eko kutka", i mnogi od Vas su nas podržali i glasali i hvala Vam na tome svima. Taj konkurs nam je omogućio da dobijenim sredstvima uredimo prostorije ribolovačkog društva jer su nam vrlo mala sredstva pripala (ako se sećate šta sam pisao o podeli novca i o ostalim pratećim aktivnostima). Tad nismo uspeli da napravimo nikakvog pomaka na sanaciji te deponije... Međutim, desile su se neke promene, došli smo do nekih sredstava i krenuli... Danas mogu da se pohvalim i da kažem da se ideja realizuje, radovi su u toku, i budući revir polako dobija svoj oblik.
    1 point
  2. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/00b8ea467b1a49e470b230dbf2ebc088.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/4603dfd4c456a9708f2cf8d42cc051ea.jpg Za početak pecanja kvalitet odličan za 6300 dinara po štapu Sent from my SM-G531F using Tapatalk
    1 point
  3. Zeleo bih da se zahvalim kolegama pecarosima i exyoucarp-u na dobroslici i savetima. Nisam toliko iskusan u saranskom ribolovu ili citajuci razne teme i same razgovore shvatio sam dosta stvari. Ima dosta otvorenih tema i bilo bi glupo zapitkivatiki oko nekih gluposti. Hvala vam
    1 point
  4. Dace dragi Bog da to izgurate do kraja?! Velika su to ulaganja, velika odricanja, i potreban veliki entuzijazam... Svu srecu vam zelim u zapocetom projektu!
    1 point
  5. Taj kafic i nama ostao ne bas lepom secanju,2014. smo proveli 4 dana na poziciji 5,znaci ubija u pojam,pocinje svirka poslepodne i do ranih jutrnjih sati,a repetoar katastrofa.Megamix J.Karleusa pa Sinan,pa ga preseku sa Prodigy,pa vrate na Meho Puzic i onda Metalika.Dzabe ti pokusavas da da ne obracas paznju na to ali ne vredi,kad ga odvrnu da ne cujem signalizatore.
    1 point
×
×
  • Create New...