Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/01/2016 in all areas

  1. Auto peronica Didanović iz Obrenovca je spremila nagrade za prva tri mesta u sva tri kola kao i na kupovima ove godine. Hvala za lep gest.
    1 point
  2. 1 point
  3. 200g riblje brasno( obicno ) 150g soja 150g hrana za kanarince mlevena 100g mleko u prahu za telad 200g palenta 100g psenicni griz 100g integralno psenicno 30g pivski kvasac 20g ljuske jaja 20g betain Evo ti neki primer za divlju vodu,skupe stvari poput lt-94,salamon brasna,crvene pticije hrane nisu toliko potrebne za divlje vode. Narvno ako su ti dostupne ok,ali za divlje vode netreba komplikovati previse. Sto jednostavnije i kolicinski dovoljno uz neki kuvani kukuruz bice dobro. Hemija isto tako,15-20ml ulja,2-3ml sladila i na primer nutramina 10-15 ml izvan nakon kuvanja,2-3 ml neke arome mozda i manje u zavisnosti od proizvodjaca i to je to. Kad stavis na papir nije skupo a uvek su ti dostupne sve te stvari.
    1 point
  4. Cestitka svima na ucescu a najvise nasoj reprezentaciji na trudu.Uvek je bilo nesuglasica i bice ih.Svi zelimo da bude bolje i da smo uvek u plasmanu .Kako je tako je,bice bolje, Drugo sto sam ovde primetio ovde u vezi ove teme je,cast izuzecima,da se pise o ovom ili onom fenjeru i vraca se u neko staro doba sto nikome nije za hvalu.Manite se ko je sad bolji ili najbolji,pecajte, danas je vas dan sutra moj ili tvoj itd. Saranski ribolov je veoma sujetna rabota a sto se tice ljudi samih ovek ih je bilo i bice. Uvek neko pobedi i izgubi bar zato i takmicenja postoje. Uzivajte u hobiju koji volite ili bar ja volim,tako da svaka cast svima koji su nosili grb svoje zemlje ma dosli i iz Bangladesa!
    1 point
  5. 1 point
×
×
  • Create New...