Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/02/2016 in all areas

  1. Navodno je ubaceno 3.5t sarana od 1,5-3kg i 3.5t sarana i amura od 5-7kg..i planiraju jos poribljavanja..Okolina jezera je sredjena perfektno svako mesto ima hladovinu sad i ona mesta preko puta sume,svako mesto ima klupe i sto,i cesma sa pijacom vodom ide na svaka 2-3 mesta cini mi se..Problem je sto je jezero zatravljeno u pm,jer 2 godine nije niko o tome vodio racuna tako da sad ima samo 3 mesta gde u obali nema trava na ostalima je svuda trava i lokvanj od obale pa do 10-20m negde i vise..valjda su amuri gladni pa ce pojesti to..Dozvola dnevna 550,nocna pojma nemam ni ne pise..
    5 points
  2. Uglavnom si shvatio moje poredjenje,kuce od tvog drugara a i mog Srecka bole jaja za kojekakve siromasne granule kad znaju da ima Rojal kanin tu negde,tako i te divlje ribe,pored brda prirodne hrane na koju su navikle njima bas da treba nesto lose umeseno i mirise na breskvu.....veliki problem novokomponovanih sarandzija je sto nemaju pojma sta rade,samim tim ni sta bacaju u vodu pa zato pecaju komercijale gde je riba vec oguglala na sve,nema sta nije jela,nesto dobro al vecinom lose i onda tu nastaju problemi i onda posle odredjenog vremena ti isti postaju fiderasi ili sta vec,kao smorio ih saran. Ribe iz reka i akumulacija su posebna prica,za uspeh moras mozak da koristis!
    4 points
  3. Cestitke svim ekipama na lepom druzenju,cestitke i ekipama u plasmanu. Sutra ce biti jos fotografija i detaljniji izvestaj.
    2 points
  4. To je jako ,jako opsirna tema....npr. moj prijatelj Karp i ja smo 11 godina pecali na Jarkovcima iskljucivo na Red Hering,Club oktopus,Bakin kolac i Jagodu VDE,godinama smo iskrivljavali naj vece ribe na tom jezeru a ujedno pecali 15 puta bolje od svih ostalih,ako neki hoce da priznaju,mnogi su pecali na Galiceva sranja i ostale sta znam ja i vatali su sporadicno ili samo kada niko nije video......pre neku godinu sam pecao Ramicko jezero u Bosni,pored vrsnog bajt gurua Masterbiha jedini sam ja imao ribu na Trigu i Baku.......od prosle godine sam zahvaljujuci mom dobrom drugu Heringu napravio svoj miks posle X godina bunarenja i od tada iskljucivo samo na to pecam,jedan miks peca od Januara do januara iduce sezone a unutra stavljam iskljucivo kvalitetne stvari tipa CeDe pricija hrana,Sluis Clo,kvalitetno riblje brasno,najskuplje mleko u prahu i najskuplju soju i opet je to smesna cena a peca jako ,jako dobro.....inace pokusavam da lovim sto krupniju ribu i donekle uspevam u tome zahvaljujuci pomoci mojih prijatelja mog velikog brata koji ce se prepoznati u ovome i da ne zaboravim Admira iz Element Bajta jer jer je jako bitna stvar u ribolovu ne biti sujetan,niko nije najpametniji i treba prihvatiti svaki dobronameran savet ALI NE OD VACAROSA kojih ima na svakom cosku kao kurvi! Uglavnom,onaj ko ima kuce neko ce me naj lakse shvatiti,ni pas nece da jede nekvalitetnu hranu,podjite od toga........
    2 points
  5. Brate Neso, toliko hvaljen, a plocice otpadaju, strasno
    1 point
  6. 1 point
×
×
  • Create New...