Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/2016 in all areas

  1. Imao sam par sezona Ugo 200 inox. Jednu sezonu imam Nick. Dovoljno da zakljucim da je Ugo neuporedivo stabilniji rod pod i daleko kvalitetniji. Nick je svakako vrhunski pod ali nikako ne opravdava svoju cenu. Mislim da samo ko nije imao Ugo 200 inox moze za Nicka da kaze da je najstabilniji pod.
    3 points
  2. Cisto me zanima zbog same vode, odnosno da li ima sarana i kolikih?! Zato sam i napisao da lista nije ni vazna!
    2 points
  3. Da se pristupilo malo ozbiljnije sudjenju ekipa iz boxa broj 18 koja je zauzela 2 mesto bila bi uskracena za polovinu ulova jer im je riba ulazila u box broj 17 bez ikakve najave da bar momci izvuku stapove i kidala im sisteme. Oni su o tom nemilom desavanju obavestili sudiju i organizatora. Na kraju su uzeli pehar i bez pozdrava otisli kuci a kamoli jos da su na rucak ostali. Što se tiče druženja u proseku je svaka ekipa imala po tri člana tako da medjusobno se i moglo posećivati. Naravno da ima mnogo faktora koja nas privlače da se pojavimo na druženju- takmičenju priroda, riba na stapu, takmicarski duh i tako dalje ali smo nesvesno upali u klopku takmicenja i da posto poto nebirajuci sredstva tezimo plasmanu. Jeydee kotizacija zavisi od organizatora. Na ovom druzenju ja bila 60€, traje oko 50 sati, peca se uvek na 4 stapa i broj clanova je do četiri osobe.
    2 points
  4. Nisam bas razumeo sta je marketing?
    1 point
  5. Žalosno je što se o Tvrdenjavi komentariše samo do aprila.,
    1 point
  6. To nije nebriga vlasnika. Donekle i jeste, ali su ribolovci ti koji ribu mrcvare nakon sto je izvade van. Pa onda ide naslikavanje na nekakvim improvizovanim dusecima gdje ribu ocito niti ne pokusavaju da spase od njenog bacakanja i lupanja od pod. I sve je to sminkerima normalno!
    1 point
×
×
  • Create New...