Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/12/2016 in all areas

  1. Izvinjavam se Culetu sto je bio onemogucen da kolima dodje do boxa. Nekako u guzvi je to promaklo. Obezbedjenje Ade Ciganlije je bilo jako rigorozno i nije dizvolilo da se kolima krecu automobili koji su trebali da pokupe opremu iako smi od svih dobili saglasnost za odrzavanja kupa. Nedelja je kada se tom staxom krece puno setaca a i vozic idetom stazom oko Ade. Jos jednom se u ime irganizatora izvinjavam na nehoticnom propustu.
    1 point
  2. 1 point
  3. USR ŠARAN i klub Ribolovačko carstvo organizuje carp druženje "Pražnjenje torbe" od 28.10. do 30.10.2015 na Reviru Ribolovačko Carstvo. Kotizacija za ovo druženje je 3000,oo dinara po ekipi, ekipu čini četiri člana koji ravnopravno pecaju na četiri štapa sa po jednom udicom na štapu. Može pecati maksimalno osamnaest ekipa. Nagrade su pehari za ekipe u plasmanu i pehar za najtežu ribu. Kotizaciju možete uplatiti lično ili na tekući račun broj 205-183270-74. Sve informacije na 063/8820065. VIDIMO SE!!!
    1 point
  4. Trebalo bi odgovarati jer je to od Mivardija (kopija Foxa) Ma nećeš mi ništa plaćati, meni su ionako viška. Pošalji mi samo svoje ime,prezime i točnu adresu i sutra ti pošaljem poštom. (to ću ja riješiti) Možeš mi jedino pivu platiti kad se sretnemo na vodi.
    1 point
  5. Izgleda da Tarik i ja kupujemo lezajeve kod istog majstora
    1 point
×
×
  • Create New...