Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/19/2016 in all areas

  1. Za 160 evra ima od kucu do jezero da sprovedem centralno greanje,neznam zasto sve moze da bude fensi moderno. Ja imam ovakvu ko na linku i sto kaze Bili moze da se steluje ima ventil a kosta 10 evra za bilo koi sator vise nego dovoljno.Potrosnja 3-4l na 24 sata. Uradijo sam samo zastitnu mrezu napred i to je to. Normalno kupuje ko sata zeli.
    1 point
  2. hahahhaha nece ne brini!
    1 point
  3. Ja bih pozeleo mom drugu i velikom magu saranskog ribolova Aci da vuce box br 10!
    1 point
  4. vlajko kaznena expedicija je krenula,bice masakra....
    1 point
  5. Ja se izvinjavam nisam video ovu raspravu na temu grejalice. Grejalica koju imam je Ceske proizvodnje i jedna je od najboljih koje sam JA do sada video i koristio. Vise je razloga za to ali po meni najbitniji je taj da imas opciju koje mnoge grejalice nemaju a to je da smanjis grejanje na minimu. Da objasnim, vecina grejalica fura svom snagom i vrlo brzo u satoru nastane pakao od vrucine i onda ili ide preynojavanje ili gasenje iste pa za 10 min opet pali i tako u krug. Ova grejalica ima u sredini da je tako nazovem zarulju koja se vrlo brzo usija i greje kao luda kada u satoru postane toplo ja na tockic smanjim grejalicu na minimum tek toliko da odrzava zarulju ugrejanom potrosnja u takvom modu je smesna ja ne verujem da je veca od 50gr na sat a toplotna moc je taman dovoljna da odrzava postignutu temp u satoru. Na fotki je upravo tako podesena da samo odrzava temp u ovom slucaju kucice na Zabaru.
    1 point
  6. Ja moju bocu natankujem 6.20l gasa i to imam komotno od cetvtrka do nedelje,kafa ovo ono i grejalica radi po potrebi i nocu i danju.
    1 point
  7. Bata, mlad je naucice
    1 point
×
×
  • Create New...