Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/2016 in all areas

  1. Odlican stap ja ih imam u verziji 13ft 3.5lb i brutalni stapovi za bacanje i na ribi odlicni ako ih uzmes neces se pokajati
    1 point
  2. Moze naravno,ima korektnu cenu i skroz je ok stvar, 20 -30ml na kilogram. Mada moze i vise al nema potrebe,i ovo je sasvim dovoljno!
    1 point
  3. Moram da brinem bata Krdzo,da nam debeli ne zanemoca ili ne daj Boze izgubi neki kg! Ako bude potrebe ja cu da zamolim Misu da organizuje dopunu iz Canex-a
    1 point
  4. Izvinjavam se za greske u kucanju juce skinuo gips sa ruke pa mlo prsti ne slusaju .
    1 point
  5. evo nekih ulova Odgovor Braće Božić,Poz.br.19 ljuskar 21,00kg i golać 20,40 kg
    1 point
  6. Debeli osvanuo na prvom mestu generalno sa poz 14. Svaka cast samo da ne ostane bez pastete
    1 point
  7. Evo kolege stigao sam malopre,stigli na jezero u nedelju oko 9 h prosetali po jezeru obisli sve pozicije i malo se zadrzali na osmici,tad je i udario novi rekord jezera,napravili par fotografija snimak i puni utisaka resili da do petka budemo na osmici,u 12h zabacili stapove resili da nehranimo odamh! Posle par sati dosle su tri rumunske ekipe i sele na 25 26 27,do mraka svi zajedno su imali desetak riba,nista nisu hranili ni kobrali i pecali su jer im je riba bila jako blizu! Taj dan i noc nismo imali nista! Ponedeljak rumuni se vataju rakete i nestaju ceo dan,ustvrari taj sa 27,covek neodustaje i uporno baca spomb na nekih 130 m bukvalno na nasu poziciju,jer je cuo da je osmica pobedila,taj dan sam i ja bacio dvadesetak raketa i dobio dve ribe i to van hranilista!! Sutradan rumun je bio jos uporniji sa raketom a ribu niko nije dobijao,sva riba se premestila i nabila na poziciju 5 6 !! Sreda ujutru odlucujemo da se premestimo na 5,presli oko 12 h,zabacio sam drugi stap prema cetvorci i nisam stigao signalizator da upalim cuo sam dril,izgubio sam je! Do 17 h imali smo jos pet udaraca i izvikli tri ribe,nismo hranili uopste,izgubio sam sarana na zalost koji je vukao sistem sa udicom verovatno i sok predvezom jer kad sam podigao stap ugledao sam jos jeno olovo,dok sam skapirao sta se desava otkacila se!! Celi noc nismo ima desavanja i sutradan do podne!Jedna zanimljiva stvar mi se desila kada sam vadio stap da prezabacim,krenu sam da motam i stap mi je zapeo,cimnuo sam ga mislivsi da je neka grana ili nesto,i ni makac! Cimnuo sam jos jedanput i osetio da je grana krenula,nikad u zivotu nisam osetio tako nesto snazno na stapu,drlovao je kao lud,imao sam jak najlon 0,38 stegao dril otpustao ali isti djavo,borili smo se nekih pet min,izvadio sam ispravljenu udicu!! Sve u svemu pet riba za cetri dana,lose ali bice bolje neki drugi put!! Prelepa voda i jedva cekam ponovo da odem!!!
    1 point
  8. Ne razumem takvo blatenje tvrdenjave druze ,ti ocito ne volis pravo pecanje sarana ili si covek koji ima mnogo obaveza pa bi da dodjes na polu komercijalno jezero i da se nalomis sarana za pola dana.Imas takva jezera sigurno si upoznat sa tim.Jezero ili ti bara tvrdenjava je mnogo dobra voda za pecanje ,granja ,mulja trave i veruj mi na rec mnogo velikih sarana a za koju godinu i amura samo treba ti strpljene mesto i mnogo iskustva sto se tice pecanja samog ,istina je da ima puno cvrglana ali i tako ima dosta sarana koji su u pravom smisli lisice na ovoj vodi .Glupo je blatiti jezero na koje si dolazio samo kad je poribljeno i hvatao po 10 15 komada i vise .Jezero o kome pricamo me je i inficiralo da pecam sarana ,pecam na njemu jos kad je prvi cuvar Zeljko obilazio i sad poznati Steva Pavlovic ,mnogo je ekipa proslo kroz to jezero ali ono jos stoji i ne umire i niti ce .Saran se odlicno mresti ima puno generacija mladji koji su uspeli da opstanu pored toliko cvrglana stuka i smudja i kad njega uhvatis a on pravi krljustar i jos odatle pa ga vratis nazad a ne u cuvarku i znas da ce proci mnogo vremena da ga ponovo uhvatis al on ce porasti ,mnogo komada smo pustali kad ih uhvatimo i veruj mi ima ih .
    1 point
  9. Ajmooo magu pravo do pobede.... Ako pobedis da das bilyju pehar da se slika i da ga pipne
    1 point
  10. 1 point
  11. S obzirom koliko vata ribu kupis kesu i imaces 100 godina
    1 point
  12. Evo spakovano i ide na poštu. http://www4.slikomat.com/13/1013/t12-kovert.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...