Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/27/2016 in all areas

  1. http://i65.tinypic.com/t51zlx.jpg Evo kolega Dunav1, to je to sto sam ti obecao Sutra saljem za Beograd, nadam se da ce ti se dopasti
    3 points
  2. Napisi mi na PP tvoje ime, prezime adresu, poslacu ti Ja jedan komplet moj rucni rad, mali poklon za pretsojecu Novu Godinu!
    3 points
  3. Pa kad si 100 puta ponovio jedno te isto pa te vise dosadno citat. To sto se ne slazes samnom nema veze, svako ima pravo na svoje misljenje, ali posto si pocetnik u saranolovu i u nekim stvarima treba jos da sazrijes, onda te shvatam. Iznenadio bi se i ti i svi ostali kada bi 19ka pecala onako kako sam ja opisao. Ne pricam napamet. Sudio sam ligu BiH tamo i znam da to nije ista pozicija kad se ogranici i kad se pusti da se cijela peca.
    1 point
  4. Svaka voda prica za sebe.negde I kukuruz prolazi
    1 point
  5. Ma ovaj se drogira u posljednje vrijeme, a roba losa. Sinteticka droga i kad je progutas imas osjecaj da sve znas. Samo ne znam cijenu robe.
    1 point
  6. Jane, zasto tako? Postoji poduzna ali i poprecna osa! Vasil je vrlo lepo objasnio sta je potrebno da bi signalizator bio pod 90 stepeni u odnosu na stap, to i poslao coveku... A ako i dalje nije jasno po kojoj osi treba buz bar da se okrece, Carp Yo Yo je postavio sliku, da bi odagnao sve dileme! Cemu pnizavajuci nastup?
    1 point
  7. Kako su ljudi kamperi i ostali ziveli pre sarandzija da mi je znati?
    1 point
  8. Jeste da je daleko sve ovo ali racunaj na King carp team, Boze zdravlja!
    1 point
  9. Ako te ne mrzi uzmi pa razmjeri sa bank stikovima i znat ces tacno koliko imas na spulni. A nekad na koturima od 300m moze da bude i 10m manje najlona a nekad i vise. Ozbiljno.
    1 point
  10. Druze ugljen monoksid je gas BEZ BOJE, ukusa i mirisa.....prepoznaje se po znacima trovanja a to su u pocetku glavobolja i vrtoglavica, potom gubitak svesti. Ako ne daj Boze vidis nekog onesvescenog u kolima ili garazi crvenog ko paprika u licu to je gotovo siguran znak da se otrovao ugljen monoksidom....veruj mi....ucio sam o tome
    1 point
  11. Ovom prilikom se javno zahvaljujem Vasilu na svom gestu. Veliko havala .
    1 point
  12. Ma poslacu ti ja, za svaki slucaj...
    1 point
  13. Svaka cast Vasile. Pozdrav ????
    1 point
×
×
  • Create New...