Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/28/2016 in all areas

  1. A sta ako ti ja kazem da je gore to sto si bio na 20 stepeni u satoru nego sto se njima zaledio sator izvana? Sta ako ti riba dodje u 2h iza ponoci? Sta mislis sta se desava sa tvojim organizmom kad sa 20 stepeni izletis van na -5? Pogotovo sto vecina nas iz satora izlece bez jakne jer nema vremena da se obuce zureci da izvuce ribu. U roku 3 sekunde tijelo dozivi pad temperature od 25 stepeni. Nije da se kurcim, ali ne koristim uopste grijalicu a pecam do temp.od minus 5-6.
    3 points
  2. Ta informacija je I meni poznata, UH idu direktno u masne naslage a proteini u energiju i malim delom u masne naslage. Na ribnjacima u jesen tovnog sarana tovare SIROVIM kukuruzom kako bi sto pre nabacio masne naslage i dobio na tezini.
    1 point
  3. sa jednim se slazem sto posto . Tj da sprema zalihe za zimu i masnocu a dali se ta zaliha pravi proteinima koji su brzo varljivi ili ugljenim hidratima. Ovi sto cuvaju i goje prasice kazu da najvise masnoce nabace od kukuruza tj ugljenih hidrata....
    1 point
  4. Da se mene pita ja bi ukinuo sva takmicenja na Pelagicevu.
    1 point
  5. Ajde nesto pozitivno i od amerikanaca. Pored svih gluposti koje rade nek su prihvatili i nesto normalno od ostatka svijeta. S obzirom koliko sarana imaju i para vrlo brzo bi mogli postati opasni konkurenti na SP.
    1 point
  6. Ma ovaj se drogira u posljednje vrijeme, a roba losa. Sinteticka droga i kad je progutas imas osjecaj da sve znas. Samo ne znam cijenu robe.
    1 point
  7. Da oni ogranice 19ku onako kako ogranice i ostale i da se peca samo u jednom pravcu, malo sutra bi ona pobjedjivala. Ovako zabaci tamo, zabaci ovamo, zabaci onamo, cijeli zaliv tvoj! Nerealno do Boga.
    1 point
  8. Jesu ovi u c sektoru dipali mamce u pastetu kontajuci da ti vodis u B sektoru pa se vodili sa tim da mozda i ti dobijas ribe na jetrenu?
    1 point
  9. Iz prevelike ljuvavi prema saranu preti nam zabrana lova na istog svim tehnikama koje koriste udicu radi hvatanja ribe. Nov nacin ribolova se sastoji u placanju mesta sa kojeg mozete hraniti ribu iskljucivo sa dobro izbalansiranim mamcima . Dotvoljuno je slikati sarana prilikom kupanja na povrsini ali bez blica da ga ne bi zaslepili.
    1 point
  10. POSLE DESET GODINA http://img833.imageshack.us/img833/7636/10godinaposle.jpg Prekopirao sam priznajem ali nisam mogao da odolim.
    1 point
×
×
  • Create New...