Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/30/2016 in all areas

  1. Od sezone 2017 na svim takmičenjima u organizaciji Ribolovca EKIPA KOJA DOBIJE ŽUTI KARTON ODUZIMACE SE 50% OD UKUPNE KILAZE.Pa ekipe koje su spremne na varanje neka razmisle da li ce ili nece!10% od kilaze je nista za prevaru,zašto bi se neko spremao i davao svoj novac za pošteno takmicenje a neko dodje i vara
    5 points
  2. Za sarana kao bice sa vrlo prostim organizmom ne postoje nepotrebne materije! On ce uneti sve na sta naidje u ovo doba godine kako bi napravio zalihe. Zalihe mu donose proteini. Takodje ne hibernira. Posto je hladnokrva zivotinja aktivnost mu je smanjena tokom hladnijih meseci ali nikako nije tacno da hibernira! A sto se same boile tice kada bi neko pitao sarana siguran sam prilicno da bi bio odgovor da preferira boilu koju mu neko sada baci u vodu pre nego onu koju neko kalkulise na googlu!!! Manite se ljudi kalkukacija, rolajte i pecajte. Sad sledi najlepse doba godine za ribolov, obale skoro puste, nema guzvi nema cike i vriske, a ribe su gladne.
    5 points
  3. Ovo se odnosi na ne postovanje pravilnika koji je organizator takmicenja odredio. Jer zuti karton koji ekipa dobije da kazem zbog PREVARE i dobije 10% od ukupne kilaze,i ne moze bas da utice na plasman,a ovako mislim da zutih kartona nece biti jer 50% i nije malo,sto znaci da ce ekipe koje su spremne na tako nesto sada se malo zapitati da li vredi pokusati ili ne,samim tim ce i kontrola biti mnogo jaca i rigoroznija! A sto se tice gumenjaka,to je neka druga prica!Ja je iskreno nisam ljubitelj!
    3 points
  4. Zar nije jednostavnije da za "varanje" kazna bude crveni karton?
    2 points
  5. Cestitke svim ekipa na ucescu,posebno ekipama u plasmanu. Bilo je vetra,mraza,svega je bilo samo ribe najmanje. Ako nista drugo bilo je lepo druzenje i zezanje po boxovima ,kad vec riba nije radila vise smo se druzili. Pohvale za organizatora,sudije,na sjajnoj organizaciji,Pozdrav od ekipe Mozga bez i vidimo se sledece godine.
    2 points
  6. Čestitke svima na jako teskom pecanju,sa druge strane treba biti majstor i upecati i kada nema riba. Svaka cast ekipama Bojan i Aleksandar,Halos i Sremci koji su odradili jako tesko pecanje i potpuno zasluzeno pobedili. Drugima vise srece drugi put. Pozdrav svima pa se vidimo drugom prilikom. Slike veceras na fejs profilu posle 23h.
    1 point
  7. A sta cemo sa gumenim kukuruzom? Zar to nije prevara?
    1 point
  8. Ne razumem na koji nacin ugljeni hidrati dovode do ciscenja organizma? I sta tacno pod tim mislis na ciscenje organizma? Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока
    1 point
  9. Svako ima pravo na svoje misljenje ali poznavajuci situaciju na D.Zabarima, a kako vidim dosta kolega ribolovca se slaze rekao sam da je 19 najjace mjesto i da ga ogranice opet bi se dobro pecalo mozda slabije nego sad ali bi opet bilo zadovoljavajuce Tako da ne vidim razlog da se ovde svadjamo i prepiremo nego da razmjenimo iskustva i sta naucimo ako je ko voljan da podjeli znanje !!!! Pozdrav i bez ljutnje
    1 point
  10. Nisam hteo da komentarišem ovo pitanj, ali vidim da ste već u startu počeli da se prepucavate, a bez potrebe. Kao što svi znate ne postoje glupa pitanja, samo glup odgovor, ali zato postoje loše formulisana pitanja kao što je ovo, Mešate babe i žabe, pa upoređujete, ribnjačkog Šarana, Šarana sa komercijale, a postoji i divlji Šaran koji isto uzima boilu. Tačno je da se ribnjački Šaran hrani sa sirovim kukuruzom i peletama kojima je sastav takođe žitarice i kukuruz, znači hrana bogata UH, ali takav Šaran se hrani tom hranom upravo da bi se utovio i za nekih mesec dana izlovio i prodao od sv. Nikole do Božića. Šaran koji boravi u komercijalnim jezerima, kao i ribnjački, isključivo zavisi od hrane koju mu čovek plasira, pa tako za spod se opet najviše baca hrana bogata UH, a boile koliko vidim svi balansirate. Kao što UH prelazeu masne naslage, isto tako i proteini koji se ne utroše za neku fizičku aktivnost prelaze u masti. Odgovor na Goranovo (Billy) pitanje, što se mene tiče glasi, hrana bogatija proteinima, a zašto? Hranu bogatu proteinima je potrebno mnogo manje uzeti, a mnogo duže te drži sitog nego hrana bogatija sa UH.(Ko razume shvatiće) Divlji Šaran u hladnom delu godine zna da uzme kedera za hranu, a mnogi su u ranom proleću upecani na tvistera, i to komadi od 10+kg. Kao što može, da ne jede skoro 6 meseci bez posledica za svoj organizam Savet, pecajte na ono našta vam najbolje dolazi, pa makar to bio i kukuruz.
    1 point
  11. Zajednicki naziv za ugljene hidrate-seceri. Shoga,nikom se nisam smejao,niti podbadao. to nikad nisam radio na internetu. samo ucestvujem u diskusiji. A tvoj nastup je provokatorski. sto se mene tice ,ovde sam da dopunim svoje znanje, ili dam neko svoje misljenje ,mozda i ja mogu necije znanje da upotpunim. Necu odgovoriti na tvoju provokaciju, da se svadjam i prepirem ,ne zelim da tema ode u off. pozdrav.
    1 point
×
×
  • Create New...