Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/04/2016 in all areas

  1. To je sirovi 400 din kg. Uzmem 10kg,sve dok uzmem da ga spremim,kad odradi sve svoje,dobijem 20kg. I onda me kg izadje 300din. Podelim sve u kese po 500g-1kg,zamrzivac i imam ga cele godine.
    2 points
  2. Prologic apdejdovao vrhunski Qusar stap cinimi se da su promene vise kozmeticke prirode, stap mi deluje sjajno, ali i sta bi popravljali na ionako dobrom stapu.
    1 point
  3. Ja sam pecao nalaguni jako lepo na njega a na backom jarku mi je davao krupnu ribu
    1 point
  4. 1 point
  5. Vode unistene krivolovom. Nazalost ovo je sve cesci razlog zbog kojeg ribolovci napustaju svoj omiljeni sport. Prelistavajuci oglase ribolovnog pribora sve cesce se kao kao razlog prodaje navodi naslov ovog posta. Razlog da se uhvatim tastature i napisem nesto o ovoj temi je ovonedeljna kampanja mog prijatelja na potezu kanala DTD ispod kajtasovacke brane koja se zavrsila porazavajuce. Sest uzaludnih dana i noci bez ijednog povlacenja. Mesto velike dubine i puno panjeva. Nekada je to mesto davalo izuzetne rezultate. Prelepi sarani dvocifrene kilaze su se izbacivali i budili nadu nas ribolovaca da ce zapistati nas signalizator. Bas u ovo vreme polovinom jeseni javljali su se najkrupnii komadi. Ovog puta nista. Sest dana bez ijednog izbacivanja. Jednostavno saran nije tu. Napustio je svoje prirodno staniste oteran mrezama ili je ubijen strujom. Prelepa voda izgleda mrtvo. Dvadeset godina bezvlasca na ovoj vodi uzelo je danak. Poslednjih godina saran od pet kilograma je pravi kapitalac. Najveci saran meni poznat uhvacen na ovom delu kanala tezio je 19,6kg. Da podsetim rec je o divljoj vodi. Nadu ribolovaca da nije kraj budi imenovanje novog ribocuvara koji zasad radi svoj posao.
    1 point
  6. Ja odspavam dosta riba, jbg to sa godinama dodje
    1 point
  7. Kod mene je obrnuto. Preko dana radi grejalica dok se ceka riba,nocu vreca i spavanje.
    1 point
  8. svako je kad je bio klinac isao na pecanje i bez suncobrana za noc a ne grejalica,cuj grejalica?! Sada kada godine laganice odmicu sve vise vidim sta mi je potrebno na pecanju pa tako i grejalica.....a sto kaze Paponja,kad riba zagrize izadjes u majici i bos pa dok vucem neko od mojih me ogrne jaknom i doda papuce i fino jer dok adrenalin radi nema zime,kasnije kad sve zavrsim udjemo svi u topao sator i onda cascavanje......
    1 point
  9. A sta ako ti ja kazem da je gore to sto si bio na 20 stepeni u satoru nego sto se njima zaledio sator izvana? Sta ako ti riba dodje u 2h iza ponoci? Sta mislis sta se desava sa tvojim organizmom kad sa 20 stepeni izletis van na -5? Pogotovo sto vecina nas iz satora izlece bez jakne jer nema vremena da se obuce zureci da izvuce ribu. U roku 3 sekunde tijelo dozivi pad temperature od 25 stepeni. Nije da se kurcim, ali ne koristim uopste grijalicu a pecam do temp.od minus 5-6.
    1 point
  10. Kako su ljudi kamperi i ostali ziveli pre sarandzija da mi je znati?
    1 point
  11. Za taj novac odlican,ja sam video 13 3,5 i odlican,pretpostavljam da je i 12 3,25 odlican
    1 point
  12. Trenutno sam ovih dana sa njima ulovio jedng amura i 11 sarana i jos rade a do kad ce ne znam.Nadam se da ce dugo.
    1 point
×
×
  • Create New...