Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/09/2016 in all areas

  1. jesi video Vojo, i nas veliki strumf se prijavio . bice zajebano hahahahaha
    1 point
  2. I kod nas postoje zakoni jos odkad samo nam je sistem korumpiran pa to ne pije vodu......U Belegisu policija navata lokalnog lopova u kradji drva,usput postave mreze pa u povratku pokupe masu ribe,krali naftu kojekuda i posle odredjenog vremena slucaja nema jer je baca kadar vladajuce partije tako da je sunce jako daleko!
    1 point
  3. Mi smo koristili 0,28mm i mogu ti reci da je malo meksi najlon al dobar je
    1 point
  4. Tezina, prenos , brzina namotavanja , slaganje najlona iste spulne i normalno na njima je made in japan i druga boja su . Extra su masine
    1 point
  5. Bez konkurencije,za mene,je Fox soft steel camo,technium je zica obicna,Sufix ni u snu ne bih stavio na masinice,X zoga rubylon jedini koji mi je priblizan po performansama Fox-u.Eto,stvar licnog ukusa svakog ribolovca,neko voli extremno mekan najlon a neko bukvalno neistegljiv.Iskljucivost da je nesto najbolje dok se ne isproba nesto drugo nije bas najbolja stvar,opet ako ne zelis da probas-tvoje pravo ali i moje pravo kao i svakog drugog je da u potrazi za boljim isprobam npr bas Mimicry,mozda je bolji od ovoga sa kojim pecam sada,mozda i nije ali svoje misljenje cu steci samo u praksi,nikako zahvaljujuci necijoj tvrdnji da je to najbolje.
    1 point
  6. Tehnologija je poprilicno napredovala u zadnjih 10god... Imao sam House of Hardy Favourite spinn stap ( 79-e god napravljen ), u vreme kada je izasao je bio savrsenstvo bez mane, Princ velsa im je cak dozvolio da koriste njegov zig ( dugo vremena su samo pravili stapove za britansku kraljevsku famliju i nisu se mogli kupiti u slobodnoj prodaji )... U medjuvremenu sam izmenjao minimum 5-6 varalicaraca koji su exponencijalno bolji ( a jeftiniji od Hardy-ja ), CMW, Gamakatsu, Megabass, CD, CTS, Xzoga... Na primer Xzoga koja je otprilike 250 eur je nemerivo bolja od sada vremesnog Hardy-ja koji je kostao 800 DEM! Ako bi smo sada uporedili stapove vrhunske klase, koji su u cenovnom rangu u kojem je Hardy bio na primer 600+ eur ( Zenaq, Evergreen, Graphiteleader, Daiko, Carpenter, Smith, Restaffine, UFM, Ito craft... ) sa starim Hardy-em ili recimo Daiwa-om AWS jasno je da tu nema jednog parametra po kojima bi mogli da se porede! Po meni se i sada mogu kupiti vrhunski stapovi, bolji od svih starih ( proizvedenih kada su se stvari pravile da traju ) samo je pitanje po kojoj ceni!
    1 point
×
×
  • Create New...