Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/2016 in all areas

  1. ...sada svi sve znaju... svi imaju hiljade dana pecanja a jos uvek ne znaju kako se vezuje udica bez okca direktno na najlon, svi znaju koji su stapovi/masinice/najloni/udice... najbolji/vrh/top... a u rukama nisu drzali ni 10-ti deo onog pribora o kojem znaju sve, svi znaju da kritikuju recepte za boile i da ih koriguju a malo ko od njih je ikada i pokusao da napravi iste te boile a kamoli da ih je i napravio, svi imaju neke "taktike" pecanja a da ne znaju sta to uopste znaci, svi komentarisu kako su komercijale qrac, najobicnije kade, bare..., a dana pecanja na otvorenoj vodi nemaju, itd, itd... svi sve znaju o modernom saranskom ribolovu, a osnovnu skolu pecanja na plovak i petljas nisu prosli... cak ne znaju ni osnovnu razliku izmedju klasicnog i modernog saranskog ribolova! A sve iz razloga sto je sada demokratsko vreme, svako ima pravo da kaze/napise sta hoce... A "demokratsko vreme" je u stvari odlicna zamenica za nepostovanje, bahatost, nekulturu, nedostatak respekta, kulture... Shodno mojoj "funkciji" na ovom forumu, ja bih trebao da smirujem strasti, ali mi djavo ne da mira!!! I jos nesto: Nikome direktno ovo nije upuceno, ali, ako se neko prepozna, onda je to dobro! Znaci je shvatio da je pogresio i da postoji mogucnost da se nesto i promeni u pozitivnom smislu!!! I sve ovo moje gore napisano nije vezano samo za pecanje! Ovo je moje licno misljenje za mnogo zivotnih sfera.
    4 points
  2. Uskoro ce izaci u prodaju nova raketa od Carp System-a. Fantasticnog izgleda i performansi. Imao sam tu srecu da dobijem nekoliko test modela na probu. Malo je reci da sam odusevljen kvalitetom izrade, plastikom, letom, praznjenjem, vracanjem... Ni jednom se u toku testiranja nije otvorila u letu niti ostala zatvorena posle udara u vodenu povrsinu. Plastika testirana na svim mogucim crash testovima i otporna na temperature od -30 do +50 stepeni C. Vrlo tiha prilikom pada. I ono sto je najvaznije je sistem za punjenje koji je takav da svaki ribolovac moze sam bez problema jednom rukom da puni i zatvara raketu sto je meni a verujem i mnogim drugima veoma vazno. Cenom ce biti dosta povoljnija od slicnih raketa drugih proizvodjaca. Jedva cekam pocetak nove sezone pa da je vidimo i u pravoj akciji.
    3 points
  3. Pa gde ti se zuri ko da ces sutra na pecanje.... Covek zna da cuva tajnu i ne otkriva polozaj
    1 point
  4. Aj kolega otkri nam bar dimenzije i zapreminu. Necemo nikom da kazemo!
    1 point
  5. Sunce li ti zarko! Sto bi moj pok. deda rekao: Budalu ne treba da trazis, on se sam javi...
    1 point
  6. Došao je i taj dan, kada je osvanulo prvo kalendar izdanje za sve šaranašice. Puno puta smo imali priliku vidjeti ribolovne kalendare sa golim djevojkama a evo nešto i za njih.
    1 point
  7. http://carpmania.co.rs/image/cache/data/dr%C5%BEa%C4%8Di-rodpod/meccanica-vadese-revolution-camo-green-3-1000x1000.jpg
    1 point
  8. Pa od lovaca je i uzeto to odelo pod ribolovacko.........ali kako god prao odelo ili takve materijale ta nepropusnost se vremenom trosi,provalio sam po mojoj vreci,nije pustala vodu a sada vec pocinje da upija kapljice,znaci da se mora tretirati nekim sredstvom,secam se price kada sam prvi put oprao odelo u masini i tada mi je covek iz Carpologije rekao da Prologic preporucuje tretiranje odela na 2 ili 3 godine,ne secam se tacno.........
    1 point
×
×
  • Create New...