Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/07/2017 in all areas

  1. Svaku boilu za divlje pecanje mozes da napravis od istog mixa. Tj svaku boilu generalno. Mozes da napravis neutralni bazni mix koji ce usebi sadrzati i riblje brasno i mlecne proteine i pticiju hranu. Neutralan u tom smislu da ni jedna od ovih stvari ne preovladjuje. Takav mix moze da ti sluzi kao 80% mixa za bilo koju boilu koju smislis da napravis. A onih preostalih 20% da sastavljas u odnosu na to koju aromu zelis, koje godisnje doba, tvrdoca... Tako uglavnom prave boile i kompanije. Zar stvarno neko misli da firme koje imaju u ponudi po 20 razlicitih aroma gotovih boila to rade iz 20 razlicitih mixeva?! Malo sutra. A iskreno nema ni potrebe. Evo ja cu ti dati jedan primer tog "baznog" mixa pa mozes njime da se vodis za pocetak a ti posle sam menjaj i eksperimentisi. 10% lt brasno 5% predigest brasno 5% robin red 20% kukuruzno brasno 20% psenicni griz 10% sojino brasno 10% pirincano brasno 10% mleko u prahu za telad ili bolje proteinkoncentrat 10% pticija hrana mlevena Ovakav mix mozes da zamesas u kantu i da ga uvek imas kuci. Kada pravis boile umes 80% toga i ostatak kao sto rekoh po zelji i potrebi. Veruj mi da tako mozes napraviti koju god aromu da smislis i da ce uvek da ti da divlju ribu, pa cak i onu koja bas i nije divlja Hristos se rodi!!!
    12 points
  2. Sinovci da se ne lažemo,svi smo pecali na Zrenjaninku od 500 dinara i bila je u ostala je...do jaja U to vreme se pojavio ljubićasti Pelzer. Po meni to su bile jedine INTERKONTILNENTALNE rakete,,, i desio se Spomb. Ja lično verujem u NLO iz Zrenjanina
    2 points
  3. lepo ti je kiki dao a ja bi predlozio da riblje brasno ne mesas vec pre upotrebe ubacis jer hoce da se umirise mix da ga preuzme riblje brasno pa onda krem ili vocna boila se dosta oseti na riblje brasno dosta probija. ja tako radim riblje ubacujem pre mesanja...
    1 point
  4. Bravo za savete! KRISTIJANE ALAL VERA NA NESEBIČNOSTI. Niko nikom neće upecati njegovu ribu . MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI !
    1 point
  5. Mir Bozji Hristos se rodi! Srecan Bozic!!!
    1 point
  6. Slusaj maco,kad svoje intelektualno delo predstavis kao nesto korisno i kazes i dokazes ljudima da to vredi onda uzmi sebi za pravo da omalovazavas i kritikujes nesto sto nisi niti video niti probao!
    1 point
  7. Pa ovakvi noviteti od CS uvek budu shit,ljudi navikli valjda na to vec,otuda sumlje.....da neka raketa njihova valja koristili bi je oni umesto Spomba,zar ne?
    1 point
×
×
  • Create New...