Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2017 in all areas

  1. EXYUCARP DRUŽENJE Na jezeru Peskara-Čepel u Zrenjaninu od 20.04 do 23.04.2017 održaće se prolecno Exyucarp druženje Okupljanje ekipa je u Cetvrtak 20.04 do 7.30, žreb u 8h, odlazak na pozicije u8,30h. Početak druženja u 10h. Završetak ribolova je u Nedelju u 14h. Po završetku sledi praglašenje pobednika i svečani ručak u15h. Pehari i medalje za prva tri mesta i najvecu ribu. Koatizacija za druženje po ekipi iznosi 70eur,obavezna uplata dela koatizacije u visini od 50eur do 01.03.2017 Minimalan broj ekipa da bi se druženje održalo je 15, maksimalan broj ekipa je 18. U ekipi može da peca 4 člana za svakog dodatnog člana ekipe se doplaćuje 1000din ( za ručak), dodatni članovi ispod 18 god ne plaćaju doplatu. Peca se na 4 štapa, jedan štap-jedna udica, živi mamci,praškasta hrana i zig rig su strogo zabranjeni. Dozvoljena dužina predveza na sistemu je max 30 cm. Riba se mora tretirati sa najvećom pažnjom i pustiti neoštećena, sakovi u vodi sa ribom moraju biti u celosti potopljeni. Jedna riba jedan sak! Obavezan podmetač ili kadica za prihvat ribe.
    2 points
  2. 2 points
  3. Ala ste se raspisali. Pazi ovako moguce je oformiti tu ekipu ali da bi nesto uspeli mora da se zabarani unosenje bilo kakvog alkohola na jezero da bi SAMPION bio bar u boxu. Pod alkohol mislim cak i na losione za posle brijanja.
    2 points
  4. E to, to! Mozes i jos po nesto da ubacis: -Bolje da sam dva fikusa postavio umesto vas dvojice, bar bi hladovinu pravili... -Kad bi ste jeli po ucinku upecanih riba, crkli biste od gladi... -Kad bi svi pecarosi bili kao vi, nase vode bi bile prebogate ribom... i tako...
    2 points
  5. ne gleda se ko dobija nagradu vec ko daje
    1 point
  6. Ako ima jos jedno slobodno mesto u ekipi, rado bih se pridruzio?! Da budem "Savetnik Sampiona"! Nista pecanje, nista taktika, samo savetovanje...
    1 point
  7. ahahahahha vi ni pod sajlu kad vam zabacim ne znate da uhvatite ribu....
    1 point
  8. Zamolio bih kolegu kontrolora za malo ozbiljnosti. Ne znam koliko ima smisla i zainteresovanih ekipa za ovu nasu ligu s'obzirom da je Saranska asocijacija organizovala Regionalnu ligu 6 jezera-3kola. Nasa ideja je bila da se peca 3jezera na kojima se peca I Saranska liga Peskara Zrenjanin dva kola I Conopljansko jezero jedno kolo. Da se peca 72h i da koatizacija bude oko 70e. E sad je pitanje da li bi bilo zainteresovanih.
    1 point
  9. Auuu... Vrlo obecavajuca ekipa, pod uslovom ako ces samo TI da pecas!!!
    1 point
  10. 1 point
×
×
  • Create New...