Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/25/2017 in all areas

  1. Koliko jaja pije ovaj miks koji si napisao u svom prethodnom postu? ...rekao bih da ne moze da popije vise od 5 jaja S klase, sa tecnim delom koji si naveo... Mozes li nam dati recept bake koja ti nije davala rezultate na divljoj vodi?
    1 point
  2. Nece ona u moj mix vise nikad ni u kakvom obliku. Mogu i bez nje.
    1 point
  3. Tu melasu iz secerane samo u letnjem periodu i to samo u spod inace u boili se i meni lepila i ima drugaciji miris od kupovne .
    1 point
  4. Znas kako znam da je bas melasa uzrokovala lijepljiv mix na kraju? Uz sve dodato na vec probani recept ja sam dodao samo jos melasu. Pa na kraju ispalo kao da sam ubacio ruku u med nemal. A melasa iz secerane naspram tih kupovnih je kao kralj i sluga! Puno vise gusca i puno vise koncentriranija. Ne mozes je kako treba iz flase istrest kako treba. Ovo sam spomenuo samo iz razloga da se ne bi neko drugi zafrkao kao ja. Bez ikakvih zamjerki na mix ili tako nesto.
    1 point
  5. Ja sam se jednom debelo zajebao sa dodavanjem 20ml melase u tecni dio mixa. Ali bila je u pitanju melasa iz secerane. Vidim da ovdje po receptu ima 30ml melase. Ja to ne bi smio toliko stavit nema sanse, kad se sjetim koliko mi je mix kasnije lijepljiv bio. Moguce da ta melasa od CC moore i nije tako koncentrovana kao melasa iz secerane. Ovo pisem samo da bi se osrvnuo na usporedbu melase koja se dobije uz ime neke firme i one koja se dobije drito iz secerane!
    1 point
  6. Posto je mozda malo nejasno ispalo oko nagradnog fonda da pojasnim Sa kotizacijom od 320e (40000.00din) i sa maksimalnih 18 ekipa,pobednici sva tri sektora osvajaju po 1440e (180000.00din)
    1 point
  7. Vi i dalje mislite da postoje carobne boile pa da je tako skupljali bi ribu meredovom,treba znati otpecati sa boilom.
    1 point
×
×
  • Create New...