Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/2017 in all areas

  1. ekipa Zivotinjsko carstvo u prolecnom prelaznom roku vidno oslabljena transferom mene u svoje redove. Placeno prvo mesto i uskoro uplacujemo za najvecu ribu. Kad je bal nek je tanderbal.
    3 points
  2. Ko ove god plati prvo mesto gratis ide pleK za najvecu ribu!Akcija traje do 01.04!
    2 points
  3. 'Ajde da podelim sa vama nesto korisno. ostala mi je od dede masina za kobasice ,koju sam konacno 'tuningovao' prosirio sam nastavak na kraju i stavio polietilenski dodatak predvidjen za boile (ima da se kupi u radnjama) ja sam se odusevio. bez ikakvog napora je izbacila kilogram mixa za minut,gura pet kobasica odjednom (promer za 16 mm roler ). rola se bez problema,dok ranije sa samo jednim nastavkom-nije moglo . pa eto,kome je ostalo od starijih,a ne treba mu,ovo je idealno za resenje .
    2 points
  4. A kola koja vozimo mislite li da vrijede toliko? Mogli bismo ovako u nedogled. Nego da se vratimo temi. Lijepo je procitati pozitivne komentare za ovaj novi proizvod. Jedva cekam da probam novu raketu. Od pocetka sam nekako uvjeren da bi mnogi mogli da stave spomb u stranu!?!
    1 point
  5. samo sam se osvrno na neke stvari ne da bi tema otisla u q... vec razmisljam onako.placamo 25 e kilu neki kuglica koje bacimo u vodu pa nam nije zao .
    1 point
  6. Ja samo da kazem da je ovo sala da neko ne pomisli ozbiljno,uvek je bila zajebancija kao placanje mesta i pozicije...
    1 point
  7. Imaš od Cc moore već gotov pop up mix sa fluroscentim bojama dodaš samo jaja,aromu i sladilo i praviš u velicini koja ti odgovara
    1 point
×
×
  • Create New...