Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/2017 in all areas

  1. Ekipa Micron-Vocnjak Nakovo, s tim da ja ovu godinu ne pecam zbog posla i skole (na zalost nemam vremena),a i Braca ce pecati sa njima.
    2 points
  2. To generalizovanje stvari je pogresno. Jeste Shimano mnogo veci brend od Okume ali to ne znaci da je bilo koji Shimanov model bolji od svake Okume
    2 points
  3. Ne znam zasto se na direktno pitanje ne odgovori nego uvek sve ode u nekom drugom pravcu. Sad jos neko da mu kaze da jos malo pristedi pa kupi polovne bblc .... ili neku daiwu.. Imam dva drugara jedan ima Okumu a drugi Dam sls. Okuma je lepa, crna, lezi-izgleda lepo na stapovima i vrlo jaka masina. On sa njima nije imao problema 3 godine. Dam je jak i ima sporu oscilaciju pa bolje slaze najlon. Meni je ruzna boja masinice i njemu je jos i sva izgrebana, ali on ne cuva pribor pa je verovatno do njega. Meni licno je ova okuma lepsa od dam-a! Ryobi nisam video. Pozz
    1 point
  4. A kola koja vozimo mislite li da vrijede toliko? Mogli bismo ovako u nedogled. Nego da se vratimo temi. Lijepo je procitati pozitivne komentare za ovaj novi proizvod. Jedva cekam da probam novu raketu. Od pocetka sam nekako uvjeren da bi mnogi mogli da stave spomb u stranu!?!
    1 point
  5. Placas patent, placas reklamu, placas plastiku odnosno materijal, placas neciji trud da to sve smisli, placas negdje u nekim drugim zemljama i marzu. Jebiga sve se placa.
    1 point
  6. Mozda bi tu mogao da uguras XTD cisto da bude zanimljivo :-D
    1 point
×
×
  • Create New...