Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/16/2017 in all areas

  1. Da li mi se čini, ili jedan gorostas šaranskog ribolova polako ali sigurno odlazi u istoriju? Prestao da pije pa mu pecanje ne treba više, ili jednostavno ne voli, ili je nešto treće, meni ne razumljivo. Poštovani saborci iznesite vaša zapažanja, pomozite mi da shvatim... Da li je Žika sjahao sa Apenca, jednom za svagda???
    1 point
  2. Sto je zalosno ako kazes da je sve dosta dobro radilo?
    1 point
  3. Nece zika sa apenca nikako . Sampion ce pecati sinoc me zvao za neko brasno a sigurno nece da mesi leba sa njim vec pravi mikseve a za pice neznam nije valjda da nece vise pa ko ce pevati nocu?
    1 point
  4. Na borkovačko jezero došlo jato kormorana posle odledjavanja i pola ih pomrlo od gladi pola ih se još uvek vuče po obali od slabosti jer ne mogu da plivaju ! A ti ,ako imaš dvorište u kući postavi štapove i sedi kraj njih jeftinije će ti biti a i kada prestane da radi brzo ćeš kući! :) Nadam se da sam pomogao !!?? Ako već hoćeš ovih dana na pecanje a vidim da si iz Šida onda idi na "Brek" u Vojnom ako znaš o čemu pričam - radi krupna babuška!
    1 point
  5. Jos nabavis haubu dobru i eto ti dobitne kombinacije
    1 point
  6. *RIBOLOVAC PRAVILNIK* 1.Peca 5 clanova i svi imaju pravo pecanja 2.Peca se na 6 stapova po pravilu jedan stap jedna udica 3.Hranjenje je dozvoljeno sa svim vrstama zrnevlja,peletama i boilima 4.Zrnevlje ne sme biti sirovo vec kuvano 5.Kolicina spoda i boilija je neogranicena, 6.Zabranjena je upotreba TAJGERA,praskaste hrane,paste,zivih mamaca,zig *riga,ZABRANJENO PELETA U SPODU I KVASENJE ISTIH-CRVENI KARTON (PELETE KOJE SU U PVA DOZVOLJENE SU DA BUDU PRELIVENE ILI POTOPLJENE U DIP,SVAKO OSTALO KVASENJE PELETA JE ZABRANJENO) 7.Zabranjena je upotreba kruse,boile mogu biti samo secene na pola. 8.Hranjenje je dozvoljeno sa raketom,kobrom,lopatom,pva *vrecicama,mrezom,koncem i trakom pva (ZABRANJENO HRANJENJE RUKOM I *VAN POZICIJE OBELEZENE ZA TAKMICARE,ZABRANJENO U ISTO VREME *DVE RAKETE)(ODOBRENE SU KOMBINACIJE HRANJENJA PRACKA-RAKETA:PRACKA-KOBRA:KOBRA-RAKETA) 9.Hranjene je dozvoljeno od 6h do 20h (ZAVISNOSTI DOBA GODINE)nocu je dozvoljen samo pva vrecica,konac i traka 10.Dozvoljena je upotreba markera 11.Ako se zatekne vise od 6 stapova u vodi CRVENI KARTON 12.Boila nesme prelaziti precnik 22mm 13.Svaka ekipa mora imati minimum 15 sakova 14.Predvez nesme biti veci od 30cm 15 Zabranjeno je vredjanje sudija kazna ZUTI KARTON 16.Obavezno je prisustvo susedne ekipe na merenju( i ako neka ekipa izrazi zelju da *isprati sa sudijom celo merenje) 17.Dozvoljeno je vadjenje ribe u drugom boxu ako se susedna ekipa slozi fer plej 18.Zabranjeno je naknadno donosenje hrane za pecanje kazna CRVENI KARTON 19.Zabranjeno je ulaziti u drugi box kazna ZUTI KARTON 20.STROGO Zabranjeno je ulazak u box posetiocima koji nisu na spisku ekipe i *zadrzavanje kazna ZUTI KARTON 21.Dozvoljena je upotreba vestacih mamaca u obliku kukuruza i boila 22.Sve sto ovde nije napisano zabranjeno je i sledi CRVENI KARTON 23.Ekipa na zrebu ce dobiti papir na kojem treba da upise imena takmicara,isti ce se predati sudiji. *Kazne usled prekrsaja su: *Zuti karton 50% od ukupnog ulova *Crveni karton automatska disfalifikacija ekipe,odmah napusta takmicenje
    1 point
  7. Jednom prilikom mi je ovaj Limar pojeo pola kile boile, ja mislio pacov odnekud dosao pa napravio havariju, ja tamo, kad on, zadao se u kesicu ko da su Ki-Ki bombone
    1 point
  8. Jel vi jedete boile ili pecate na njih? :-)
    1 point
×
×
  • Create New...