Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/20/2017 in all areas

  1. Divota jedna,99% se zna o kome je rec.Vec vidim da ce napraviti neku fensi varijantu pecanja sa 30e dnevnom dozvolom,sa vip pozicijama ,bungalovi sa grejanjem,kablovska tv,sobna posluga itd.Serem se ja u takvo pecanje.Meni je bila dovoljna i ona razjebana klupa i sto pored jezera.Dace bog da bude sve po starom,ja se nadam,verujem da i drugi prizeljkuju tako nesto.
    4 points
  2. Rudy, Ne može se vršiti rezervisanje pozicija jer se ne može pecati. Do kada? nezna se. Udružunje nije dobilo Ugovor o produženju korišćenja. Zašto nije dobilo novi Ugovor? Zato što je "neko" podneo zahtev za koncesiju. Zna se ko, ali ovo nije mesto gde se to objavljuje Šta će biti sa jezerom? Videće se uskoro. Ili koncesija, ili produženje Ugovora dosadašnjem kprisniku.
    4 points
  3. Mozda Vlajko manje pije al zaboravio rolat nije,sa apenca sjaho nije iz duse mu sikret bije! Ee moj Shiki nismo deca ima Vlada jos da peca!!!
    4 points
  4. Kad se kupi Ugo 2 inox trebalo bi da se dobija na poklon jedan ranger da na njega okacis cizme da se suse ako slucajno ugazis u vodu ili da se deca zajebavaju sa njim po obali
    3 points
  5. Pravićemo mi Jovu od blata
    3 points
  6. 2 points
  7. Evo nove mape jezera sa dubinama. Bice korisno za prestojece druzenje
    2 points
  8. Bice smak sveta! Spremite se! Docice ljudi sa istoka....zuti ljudi....Pice vodu sa Pelagiceva. Čudiće se ljudi!
    1 point
  9. Radi se o vlasniku Zabara , Misku! Sta je to on pa da mu se ne smije pomenuti ime? Bog? Ako napisem sta je on, obrisan ce post da bude u rekordnom roku. Ja sam neki dan napisao post kakav pristaje njemu i njegovim satelitima oko njega koji se krecu okolo njegovih nogu za malo besplatnog pecanja, pa je post obrisan. Pitam se samo zasto ne uzme majstor pa ne kupi jezero u Srbiji? Ima li nesto iza te sve price u svemu tome?
    1 point
  10. ja uzeo prologic sky pod polovan pre 2godine , prezadovoljan sam , brzo se rasklapa i sklapa , lagan a stabilan potpuno!
    1 point
  11. Probaj na Bosutu, ali ti toplo preporucujem da probas na Studvi tamo cuvari idu skoro svakondnevno za razliku od Bosuta gde ih nema uopste.. Na onaj deo Studve izvan sela jako lepi tereni..
    1 point
  12. Ako je za dtd moze bez ikakvih problema, samo smanji aromu i sladilo na neku srednju vredost od onoga sto proizvodjac preporucuje i pojacaj ulje na 20ml . Nebi bilo lose cak i pozeljno staviti pivskog kvasca 20 do 30g po kilogarmu mixa i neka ti to bude jedna opcija mixa i radi ga na nekom vocu.Za drugu uradi sve isto ali umesto mleka ubaci riblje brasno i radi na nekoj mesnoj aromi i to je to. Sto jednostavnije to bolje!
    1 point
  13. Od Ponedeljka prijavljujemo jos dve ekipe, sve ekipe koje se prijave iz Bugaske SIGURNO dolaze Nadam se da cemo se skupiti najmanje desetak ekipa, bice lepo druzenje
    1 point
  14. Sinko, vidim mladji si, pa da ti odgovorim. Imas na internetu dosta solidnih recepata, samo treba da izaberes nesto pametno, ali kako da znas sta je pametno, ako nemas iskustva. Uglavnom to vremenom dodje.... Ali, svidja mi se sto hoces da napravis miks. U tom miksu koji si naveo i sa tom ispravkom koju ti je Srki dao, svejedno kako ces da formiras ugljene hidrate, ali ti je on tu vec pomogao. Medjutim, ako mislis da pecas na nekim komercijalama, tu ti nedostaje bitna stvar, a to su proteini, koje ti imas samo u ribljem brasnu, koje si stavio 10%. To je malo. Nemoras stavljati vise ribljeg brasna, ali onda moras staviti nekih mlecnih proteina (bolja, ali skuplja varijanta). Big fis je jako dobar miks, ali to sa secenjem netreba. Onda nisi nista dobio. Dodaj u taj tvoj miks surutkinog proteina ili neku mesavinu laktoglobulina i laktalbumina sa malo cazeina i bice to OK. Ako vec hoces sam da pravis
    1 point
×
×
  • Create New...