Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/18/2017 in all areas

  1. Cisto da se nebi dalje ulazilo u teorije zavera... Tema je zakljucana da bi se donekle precistila od apsolutno neprimerenih postova i potpuno neadekvatnih rasprava u poslednje vreme! Takodje, zakljucana je i da bi se malo smirile strasti, jer ipak je Pelagicevo voda, koja zasluzuje daleko vise postova druge i drugacije vrste. Sto se tice udaljavanja sa foruma: Daleko od toga da je bilo koga lako udaljiti sa foruma, ali... Postoje jasna pravila foruma, i red je da se postuju. Privatno, da li se to nekome svidja ili ne, ipak ostaje u domenu privatnog misljenja... Shodno svemu gore navedenom, manite se teorija zavera, posvetite se najlepsoj stvari na svetu-pecanju!!!
    4 points
  2. Sa moje tačke gledista, pozitivno je sto je na temi Pelagićevo izbrisano nekoliko zadnjih postova, ali mi nije jasno zašto ga zaključaste. Poznato je većini ovde na forumu da sam stara oficirčina i "teže kapiram" dešavanja u civilstvu... Pelagicevo je destinacija o kojoj treba pričati i dosta nas je tamo ostvarilo lične rekorde, a kada se mnogo ode u....., briši i nastavi dalje, to je moj rezon, mada ja i u vojsci svakom dozvoljavam da po.....zdi i pri tome, verbalno ode dalje nego što bi trebalo, posle se sedne i hladne glave vrati u nazad.... E sad....., s obzirom da ja imam iskustva u "sankcijama" i "stimulacijama", imam konstruktivni predlog: 1- SANKCIONE, ili za disciplinske mere ( ko je sluzio vojsku zna o cemu pricam) - svakom ko pomene reč pelagicevo, udaljenje sa foruma u trajanju od 6 meseci; - svakom ko formira recenicu sa pozitivnim pristupom za Pelagicevo, udaljenje od foruma u trajanju od 1 godine; - svakom ko postavi sliku sa ulovom 25+ na Pelagićevu, trajno udaljenje sa foruma ( u prevodu, gubitak čina). 2 - STIMULATIVNE mere - svakom ko negativno ističe stanje na jezeru Pelagićevu, besplatno takmicenje na druzenju ex yu carp; - svakom ko pri prethodno navedenom, opisuje loše stanje klupa i stolova, besplatno takmicenje za citavu godinu; - svakom ko pri prethodno nabrojanom, osoblje jezera i upravu Pelagiceva vredja i naziva pogrdnim imenima, obezbediti besplatnu kartu na marakani da gleda crvenu zvezdu u trajanju od godinu dana. (Izvini Nešo, ali zaista nisam mogao grobare da stavim za stimulaciju). Smatram da je navedeni predlog utemeljen na realnim osnovama i ima za cilj da podstakne ostale (posebno mladju populaciju) na realno sagledavanje problema i stanja u drustvu i da ce dati pun doprinos napretku, a u krajnjem i boljitku na svim frontovima.
    3 points
  3. Zasto ne udaljite na godinu dana ostale sto su pljuvali i pisali svasta o Jovi i jezeru? Neke postove obrisat a nekoga udaljiti na godinu dana. Ne znam sta je bilo izmedju vas i Tarika u proslosti ali u temi Pelagicevo u vecini stvari momak je upravu, istina je da su mnogi se prodali za sitnu lovu i pokazali svoje pravo lice. Svi mi ovdje pisemo i iznosimo svoja misljenja a niko nema konkretne informacije o jezeru. Kao sto je napisao kolega Biser, SANKCIONE MJERE... u iskusenju sam da objavim sliku 25+....
    3 points
  4. Najlakse zakljucati temu Jos lakse udaljiti Tarika na godinu dana Iako je u dosta situacija u pravu
    3 points
  5. Pozdrav ZokiKao prvo ja tebe cenim i smatram za ozbiljnog i stabilnog coveka. Malo mi nije jasno zasto mi se nejavljas na tel veceras?! A ovakvo pisanje me je stvarno neprijatno iznenadilo. Ruzno je tako pisati o meni i forumu a posebno ti preko koga sam godinama pokusavao da ubedim gospodina Jovu da nam iznajmi jezero za druzenje. Koliko me secanje sluzi ti pregovori su trajali pune dve godine. Ako nije istina ti reci! I zimus sam ja sa Jovom pregovarao o zakupu jezera za druzenje u 2017.god i bio sperman da idem u Pelagicevo jer Jovan nije hteo da prica preko telefona. (I dale mi nije jasno zasto) ja licno nemam apsolutno nista protiv jezera Pelagicevo ili uprave,jedina moja zamerka je neprofesionaliza (zavlacenje) oko zakupa jezera. Lepo je to moglo da se resi moze ili ne moze,a ne da to traje tri god. Ali to je njihova poslovnost i njihova steta. Secanje me sluzi dobro i secam se kada ste me dozivali Tarik I ti da hitno izbrisem vasu prepisku o Pelagicevu a u prepisci su se spominjali neki bitni ljudi u BIH pa je Jane hitro uleteo da to pocisti to sam mogao da vratim na forum da sam hteo i da sam imamo nesto licno protist vas ili jezera ali kao sto znam nisam. Sad da ti odgovorim za Zabar. Ja tj forum i jezero Zabar imamo poslovnu saradnju kao sto je to slucaj sa Melegom ,Master Bihom,Carpologijom,Carpshop Borovik,Kapitalac... Sa njima samo se za 15min dogovorili ono sto sa Pelagicevom nismo mogli 3god. I jezero Zabar na forumu ima isti tretman kao i sve druge firme koje se oglasavaju na forumu. Glupo je sto je ovo na ovaj nacin moralo da se desi ako si imao neku zamerku mogao si me nazvati tel ja bih se tebi sigurno javio i objasnio ti sve sto ti nije jasno. PS sto se Tarika tice o njemu necu trositi reci,ovo je Exyu forum i nema mesta za nacionalizam i govor mrznje.
    1 point
  6. Vidi maco. Konzumni sarani su u pitanju
    1 point
  7. Kormorani inace ne odvaljuju populaciju ribe. A ko zna Limare koliko ima takvih somova? Ne pricaj napamet stvari. Eno ga Igor na brani. Ceka kamion sa saranom za poribljavanje.
    1 point
  8. Kolega Tarik je udaljen sa foruma na godinu dana. Godinama vec traje moje molbe i ubedjivanje sa njim da kontrolise svoj bes i da ne moze da psuje po forumu. Bezbroj puta sam ga opominjao jednom i suspendovao na par dana ali ne vredi. Za one koji ce ici teorijom zavere ovo udaljavanje nema veze sa Pelagicevom, Zabarom ili Misom,Jovom... meni je sasvim sve jedno ko ce biti vlasnik-upravljac te ili bilo koje druge vode.
    1 point
  9. O ribocuvarima sa jezera Moharač mi ne pričaj! Detetu bi cuclu iz usta ukrali! To jezero je otislo u zaborav. Ostala je samo bajka.
    1 point
  10. Nije izlov , postave se mreze na par pozicija i vrsi se procena da li treba ubaciti jos ribe ili ne . PS Limare , koliko ti je pouzdana informacija ? Ja cuo sasvim suprotno , da ni bodorke nema ????
    1 point
  11. Sta znaci korisnik vrsi izlov? Koji korisnik? Kakav i zbog cega izlov?
    1 point
  12. Ja sam cuo da je jezero puno kapitalnih sarana i somova i tolstolobika. Ne znam odakle vam informacija da je jezero selektivno izlovljavano kada mi decko koji je cesto na jezeru kaze da je radjena procena ribljeg fonda i da ce se raditi poribljavanje jezera. Sve kucice se sklanjaju sa jezera. Cak ce Ceca i Aca Lukas biti na poribljavanju. Ako lazem ja ...ubio me Total!
    1 point
  13. Kad se kupi Ugo 2 inox trebalo bi da se dobija na poklon jedan ranger da na njega okacis cizme da se suse ako slucajno ugazis u vodu ili da se deca zajebavaju sa njim po obali
    1 point
×
×
  • Create New...