Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/2017 in all areas

  1. Imam ja XSD sto kaze bata Krle Ista kao xtd samo siva. Moja OGROMNA zamerka je kocnica,mnogo je spora. Treba da vrtis dva kruga da bi skroz otpustio ili stegao neko rece da se to resava karbonskim podloskama?! Prednost je dobro slaganje najlona,za te pare koliko kosta dobra masinica.
    1 point
  2. Druzenje setanje ispijanje piva rakije i gemista je dozvoljeno,ali Bili je nabavio dreger i kontrolisace takmicare,dozvoljena granica od 2 promila alkohola u krvi!!!
    1 point
  3. U jedan post pises da si nov i da neznas i odma dole popio si sve znanje ovog foruma znas sve.
    1 point
  4. Jane, druze, nije ovde niko protiv tvog misljenja nego protiv nacina na koji ga pretenciozno iznosis i vredjas intelekt svih koji su se opredelili da ovu prelepu masinicu ipak kupe (zavedeni marketingom) uprkos silnom "nekvalitetu". Po logici o kojoj pricas svi bi mi vozili kola sa kraja 70tih i pocetka 80tih, a nesto ih ne vidjam bas po ulici ovih dana i pored toga sto su mnogo "kvalitetnija" od danasnjih... A o vrednosti izrazene u novcu bi tek mogao da ti pricam danima (jbg to mi struka) AT ili 5000ST su, zapravo, kostali vise nego duplo od danasnje Basie recimo ili Mgs...jer je vrednost novca u poslednjih 10 (da ne pricam o poslednjih 20) godina pala nekoliko puta, gledano iz ugla realne ekonomije, pa svi znamo sta je bilo svojevremeno 100 maraka u dzepu, a koliko je bedno danasnjih i 200 evrica, a opet koliko je lakse bilo zaraditi onih 100 maraka nego danasnjih 10 evra....
    1 point
×
×
  • Create New...