Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/2017 in all areas

  1. Izvestaj od vikenda.Stigli na vodu oko 17h,za sat vremena nahranio i zabacili stapove.Namestip sator krevet grejalicu itd za noc i naravno moj jaran ogladneo .Taman na pola vecere stize prvi udarac sarko oko 5kg.Konacni rezultat 26 udarca ,22 realizovana.17 sarana 2-8kgi 5 amura 7-13kg.Od mamaca je uzimao bukvalno sve i gumeni kukuruz i boile.Dobar spod je obavezan,i kad legne na hranu onda krece igranka.Prazan hod sam imao od 3 do 5h,tu sam malo odspavao.Sin je uhvatio 7 komada.Sve u svemu lep viken na jezeru,ljubazni domacini i fenomenalni cevapi.Porcija od 10 komada plus pomfrit plus somun plus paradajz i luk je smesnih 350rsd.
    2 points
  2. prva lista, ujedno i da vidite raspored po pozicijama
    1 point
  3. 90 gr je silovanje svakog stapa tc 2,75 lb na pomenutim daljinama. Posto oduvek pecam sa stapovima stapovima 12ft -2,75lb i stvarno imam osecaj sa njima,mogu reci da je meni optimalna tezina 80 grama. Long cast olovo sa virblom. Maksimala ,barem meni je 110 m ,ali jedva dalje ne mogu ,i nije ni potrebno. Jer smatram da je daljina varljiva i da ne mogu sa te daljine da pogodim 1m2.
    1 point
  4. Prijavljene ekipe. CT M&ACT TR ŠARAN GRADIŠKACT.VIDRA TemerinCT JASACARP, Beograd-SrbijaCT GEMIST- HRCT SARANDZIJE RUMA-SRBCT EXYUCARP-SRBCT ARENA Beograd-SrbCT Tisab Beograd SrbCT Treca tarifa Beograd SrbCT Baba Baka i Sajmon SrbCT Gama Baits Beograd-----ZainteresovaniCT Hering Vrbas-SrbCT Šru Veličanka HrvCT Goalkeepers NašiceHrvCTJošava Đakovo HrvCT Salašari Srbobran SrbCT Bego i Tomo -Hrv
    1 point
  5. Ne znam jel glupo pitanje ali jel to Lapovac kod Našica i gdje iz Hr uplatiti kotizaciju?
    1 point
×
×
  • Create New...