Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/23/2017 in all areas

  1. Izvestaj od vikenda.Stigli na vodu oko 17h,za sat vremena nahranio i zabacili stapove.Namestip sator krevet grejalicu itd za noc i naravno moj jaran ogladneo .Taman na pola vecere stize prvi udarac sarko oko 5kg.Konacni rezultat 26 udarca ,22 realizovana.17 sarana 2-8kgi 5 amura 7-13kg.Od mamaca je uzimao bukvalno sve i gumeni kukuruz i boile.Dobar spod je obavezan,i kad legne na hranu onda krece igranka.Prazan hod sam imao od 3 do 5h,tu sam malo odspavao.Sin je uhvatio 7 komada.Sve u svemu lep viken na jezeru,ljubazni domacini i fenomenalni cevapi.Porcija od 10 komada plus pomfrit plus somun plus paradajz i luk je smesnih 350rsd.
    1 point
  2. Hvala Gorane.Svaka info dobro dodje.Pozdrav
    1 point
  3. Okuma axeon v2,pazario sam tri kom,masinica je zlo kako dobro izgleda,robusna jaka,sa dubokom spulnom,icicu za vikend na vodu malo da zabacujem da vidim kakva je... Odlucio sam se za tu masinu i za epix v2 3,60 i nadam se da ce za jedan pocetak u saranskom ribolovu fino raditi posao....
    1 point
  4. Bolje se strpi jos malo pa kupi neki kvalitetniji stap da se nemucis da menjas svake godine , a i da se naviknes na stap da mu udjes u dusu sto se kaze , pa ces znati koji tip blanka ti odgovara , e taj neces menjati bar duzi niz godina . Srecno sa kupovinom i bistro.
    1 point
×
×
  • Create New...