Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/29/2017 in all areas

  1. Nestvarno lep zali desno od pozicije na kojoj smo pecali.
    1 point
  2. Pogled od brane na jezero i cuvena pozicija "Na betonu" jedna od favorita po recima domacina Jedna od pozicija u potpunoj hladovini. Vecina pozicija na desnoj obali jezera ima i mesto predvidjeno za automobile Pozicije
    1 point
  3. Ista riba samo po danu Uz obalu je jako plitko tako da smo ribe koje smo sakovali preko noci morali da nosimo 20m od obale.
    1 point
  4. Vratili se sa kratke kampanje na jezeru Lapovac. Sastav ekipe sa foruma bio je Stupar,Aca i ja.Utisci vise nego odlicni,jezero prelepo sa stvarno fantasticnim ribljim fondom,domacini odlicni i ovom prilikom im se javno zahvaljujem na doceku i podrsci tokom kampanje. Veliki pozdrav za Dalibora,Branimira i za Kruna koji su nas obilazili svaki dan!Dalibor predsednik udruzenja nas je docekao u Ponedeljak popodne,posavetovali smo se sa njim oko pozicije i izabrali mesto u sumi pored jednog od zaliva na kojoj je na poslednjem kupu pecao Mesaros. Pozicija prelepa u hladovini, u vodi dosta prepreka ali na nekih 95-97m dubina oko3,5m,ja se odlucujem da pecam levo na 60m gde su prepreke ( panjevi) dosta blize obali sa slicnom dubinom.Pecamo na dva kompleta stapova. Prvi udarac je bio dva sata po zabacivanju ali riba odpada u plicaku. Vece je donelo oluju sa jakom kisom, prava akcija krenula u drugom delu noci udarci su se redjali, do jutra bilans je bio 11 udaraca,Stupar je izvadio prelepog sarana oko 22 kg,sarana 15,i prelepog divljaka oko 5-7kg par Amura koji su bili kao preslikani 6-8kg i par izgubljenih riba. Sledeci dan nije bilo mnogo akcije ali zato noc donosi pravu Amurijadu, redjali su se kao na traci do jutra bilans 6 amura i dva sarana. Amuri iste kilaze kao predhodnog dana sem jednog od oko 10 kg. Saran oko 10 i jedan lep ljuskavi saran oko 16-17kg. Naredno prepodne tri udarca u sat vremena na blizem spotu i sva tri odlaze u panj. Do predvece je bilo jos par amura, pred mrak Stuparu udara krupna riba,vadi prelepog ljuskavog sarana od 21kg. Treca noc ponovo kisa,po najgorem pljusku i grmljavini udara prelep divljak oko 12kg,pola sata kasnije amur oko 14kg. Do kraja noci je dosao jos jedan saran oko 12-13kg. Ujutru smo vec poceli polako sa pakovanjem da bi oko 12 napustili jezero. Odlicno pecanje sa obiljem udaraca i riba. Jos jednom da se zahvalim Daliboru,Branimiru i Kruni!
    1 point
  5. A jeste najbolje je da nas cetvorica peca na 3 stapa i da se usput poobaramo u vodu kad krene zaletanje na stapove Sta znam u sustini nije mi bitno da su ribe od 15kg ili 5 kg prosek . Podjednako mi je vazno i okruzenje , priroda , volim da uzivam u prirodi a na miki ambijent mi je bas krs zato me i neprivlaci iskreno receno . Neulazim u to dal je skupa dozvola nekome nije ni 2000 dnevno skupo nekome jeste nije to bila poenta samo pitam dal je realna cena dozvole . Nije samo bip bip bip i vadis ko na traci ribe , barem meni nije to neki trip , nekazem volim da upecam ali sad dal ce biti 1 ili 101 nebitno mi je dosta volim pecanje da bih sad razmisljao o kolicini i velicini ribe , nije valjda to poenta svega ???
    1 point
×
×
  • Create New...