Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/27/2017 in all areas

  1. divlje vode nisu komercijale gde bi se ribe hvatale kao na traci,nznm zasto se uvek radi poredjenje??? uvek ima ljudi koji nemaju vremena za neka pecanja na slobodnim pecanjima i oni su primorani ici na komercijalne revire da ako vec imaju jedan dan nesto i upecaju ukoliko je ulov primarna stvar,ja sam bio 2 dana na Dobrodolu prosle nedelje na blic pecanju potpuno neplaniranom i odlazak je bio na brzaka,prvih 24h nista ali vec sledece noci su bila dva udarca koje sam nazalost prespavao usled prevelikog umora ,udice su odvucene u nepoznatom pravcu a indikatori su bili utisani na minimum pa je sve proslo kao u nekoj neslanoj sali baza pritom ostala kuci ,u svakom slucaju prelepo provedeno vreme na vodi iako je sve proslo bez ulova moze se pecati na svakoj vodi i ribe ima ,naravno riblji fond nije kao sto je bio nekada kao sto nista vise nije kao pre ">http://http://i67.tinypic.com/262xhrr.jpg ">http://http://i68.tinypic.com/2196zqh.jpg
    3 points
  2. Kolega Zare76, samo od tebe zavisi koliko ces riba izvaditi na komercijali. Tacnije od tvog pristupa pecanju. Ako tovaris hranu bice vise udaraca. Ako pecas samo na pva materijale bez obilnijeg hranjenja imaces i mnogo manje udaraca. Bolje i tako nego da sedis 10 dana bez udarca. Ps. Treba otvoriti temu o tome sta je ustvari komercijala a sta divlja voda. Ovako ispada da svaka voda u privatnom vlasnistvu u kojoj ima ribe spada u grupu komercijale. Limare sta je po tebi jezero "kudos"?
    1 point
  3. A kako se zove jezero u kome nema riba,divlja voda?!nama pomoci neeemaaa!??
    1 point
  4. A ako imaš ribu svakih 10 dana ti je zanimljivo? Послато са C5303 уз помоћ Тапатока
    1 point
  5. Onaj ko je resio da ekipu koja je posteno izborila plasman izbaci iz reprezentacije treba tužiti. Sud da razreši da li ono što je napisano je pravilo ili pojedinci mogu da budu kraljevi samovolje i diktature. Gospodo iz vrha organizacije,kakva nam je drzava vi niste ništa bolji.
    1 point
×
×
  • Create New...