Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/2017 in all areas

  1. Kao sto naslov kaze zaboravljen stap i masinica 17.09. ove godine pred samu oluju na Kasapskoj Adi , u zurbi nije ubacen u auto . Ovim putem apelujem pronalazaca ako je voljan da vrati stap vlasniku , nema neku finansisku vrednost ali je deo kompleta . Uprava na jezeru je pretrazila mesto broj 6 gde je zaboravljen ali ga nije bilo . Ako se neko pronadje u molbi nek se javi zaboravnom drugaru na broj 064 2495498 Rade.
    2 points
  2. http://i63.tinypic.com/c8ec8.jpg
    1 point
  3. imas vode gde sve zavisi samo od tebe,kakvo zatvaranje otvaranje,pa nije to kapija da riba ne moze da prodje,sve je u glavi
    1 point
  4. To i jeste najveci problem, upravo to brljanje i pokusavanje svega moguceg i nemoguceg da bi došao do rezultata, sto cesto zna da bude kontra-produktivno. Dosta puta sam i sam upao u tu zamku i naravno lose prosao. Posto uglavnom svi idemo na takmicenje na vodu koju iole poznajemo ili smo dobili info na sta i gde se dobija, treba i da se pripremimo u skladu sa tim, odnosno ako znamo da skida npr. tiger, jagodu, plum shellfish, S&O, zasto bi pokusavali recimo sa bananom ili ananasom. Forsiraj ono sto znas da hoce, a testiranja i eksperimentisanja ostavi za slobodno pecanje. Jedan stap moze van hrane i eventualno menjanje mamaca da se iscacka jos neki, ali na takmicenju ti treba "serija", a to jedino mozes dobiti na hranjenom mestu sa kvalitetnim spodom i mamcem.
    1 point
  5. Sve cestitke nasim momcima,a nesreca za bronzu ce se vratiti sledece godine kod nas.
    1 point
  6. Nerazumes se ti limare u to .
    1 point
×
×
  • Create New...