Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/12/2017 in all areas

  1. RASPORED EKIPA PO SEKTORIMA: SEKTOR A: Box.br.3 C.T.Ribolov SB-2 Hrv Box.br.10 C.T.Dva Brata BiH Box.br.13 C.T.Hering Baits-Plus Srb. Box.br.15 C.T.Makedonija Mak Box.br.17 C.T.Tisab Srb Box.br.19 C.T.Buster Srb SEKTOR B: Box.br.2 C.T.Carp World BiH Box.br.4 C.T.Uhvati & Pusti M-Baits Int. BiH Box.br.8 C.T.Štuke MD Auto BiH Box.br.14 C.T.ViP Beograd Srb Box.br.16 C.T.Jošava Hrv Box.br.18 C.T.Itebejac Srb Box.br.20 C.T.Jekića Jezera BiH SEKTOR C: Box.br.1 C.T.Braća Božić BiH Box.br.5 C.T.Otac i Sin Slo Box.br.6 C.T.Arena Srb Box.br.9 C.T.Erletić-S BiH Box.br.11 C.T.BAF Bijeljina BiH Box.br.12 C.T.Ribolov SB-1 Hrv Takmičenje počinje u 12 h.
    1 point
  2. Sutra popodne prozivka sarana na Conoplji. Molim najstarije stanovnike da se odazovu pozivu! Zadnja dva tri dana niko nije video sarana na jezeru,sutra idem i ja da gledam u vodu! hahahhahaa
    1 point
  3. Konacno su uspeli u neostvarivom. Da naprave masinu koja je ruznija i jadnija i skuplja od prethodnih
    1 point
  4. Kolega Vasil napravio,dostavio i jos jednom mu se zahvaljujem.
    1 point
  5. nemam baš puno toga da napišem jer sam pecao samo dve noći. Prvo veče kao što sam napisao već imao sam 5 riba a drugo veče dve. Preko dana nije bilo nikakvih dešavanja osim jednog manjeg šarana. Ali to je za Čonoplju skoro pravilo, da riba ide po noći a da se danju kampuje i ispijaju kafe, čajevi, rakije i piva Kao i uvek u ovo doba godine pecao sam samo na boilu i hranio samo kobrom. Bez spoda, peleta i lupanja. Cverglan se javlja u naletima, ima perioda kada ne dira i po nekoliko sati. Što se voda više hladi diraće sve manje i manje. Koristio sam dve varijante Odiseja, prvu klasicnu i drugu u kombinaciji sa voćnom aromom, Imao sam ribe i na jedno i na drugo. I ja planiram sredinom novembra ponovo jedno pecanje i nadam se da ću uspeti da vežem bar 3-4 noći ali tada već dolazi vreme za zimske mamce i taktike, moje omiljeno vreme za pecanje i jedva čekam.
    1 point
  6. 1 point
×
×
  • Create New...