Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/2017 in all areas

  1. Vlado,pa I ne treba da pecaju,ako vratis film u nazad videces da je svima nesto smetalo,nema ribe treba poribiti,neki pomoci jedu 'ranu koja je skupa,pa nista ne upecaju,pa taj Jova ne obilazi jezero pa sta sve jos,onda dodje taj neki Vulkan i pojebe celu situaciju misleci da se sa parama sve moze a eto,ne moze....I sada kada ne moz' obicni da pecaju odjednom svi 'oce! Sad je svima I preskupo a npr.Sarulesti nije skup,ni Casien,ni koje vec legendarne vode a Pelagicevo sinomim za sve to a tu na 150km...bas smo cudan narod.
    2 points
  2. vaso ajde rezervisi za mene i tebe kad tebi odgovara ja nisim punu kantu kajmaka i rostilja
    1 point
  3. Druže,mene ne zanima šta je u tih 500 €, mene to toliko košta,pa da jarebice pečene ulaze u to .Želim im sve najbolje ali bez mene.Donekle ih i razumijem ,zbilja je riba prekrasna u vodi. Bio sam par puta,bilo mi je jako lijepo.Za te novce če mi na više voda biti isto tako lijepo ali puno više više puta.Ima tu i principa,iskreno mogao bih si to priuštiti da želim ali ne volim bahačenje.Ja sam malo stariji,prešao 50 i nije točno da se ovim hobijem može baviti samo onaj tko ima puno novca.I da još napomenem,ovo je hobi a mnogi se varaju kad to nazivaju sportom,jako malo je sportaša u šaranskom ribolovu,e sad što se mnogi smatraju sportašem neka im bude,ovo je samo lijep hoby u koji su mnogi zalutali i to samo radi novaca a ovakvi to trenutno koriste.
    1 point
  4. U ponedeljak i utorak sam pecao na jezeru na zadnjem mestu u trsci ili invalidima kako ga zovu, prvo vece sam pecao na drugoj ivici kanala sa sva tri stapa na hranilistu i oko njega i prosao bez bipa.drugo vece kobram 4-5 saka boili na ivicu kanala ali ovo vece sa dva stapa na kanalu a treci indijanac bacam preko pod zadnji ponton u plicak gde po ovom niskom vodostaju ima od 0,5 do max 1m dubine.Oko 19.30 dobijam prvi udarac na indijanca i golac od 14,5kg je napolju,skidam glavu meredova i ribu stavljam na dusek kad odma drugi udarac ovaj na kanalu,dobro sam se namucio da vratim glavu na meredov izkontriram i izvadim ribu ovaj je tezio 9kg, tako da imam odjednom dva sarana jednog na duseku drugog u meredovu haha cirkus zivi. Posle ovako ranih udaraca ocekivao sam zestoko vece ali se nista nije desilo do jutarnjih casova, u 4h se cuje baza istrcavam iz satora i kontriram ali kasno saran je uspeo da ispljune mamac. U 6.30 opet me budi baza opet indijanac i saran od 6kg je napolju, zabacujem na isto mesto kad nije proslo ni deset minuta hanger se zabija u signalizator i vadim sarana od 11kg opet na indijanca, sledi slikanje i zasluzena kafa./forum/uploads/imgs/pre_1508530081__1833.jpg][/url]URL]/pre_1508530559__1838.jpg][/url]
    1 point
  5. Svaka cast svim ucesnicima i organizatorima!
    1 point
  6. Ne mogu da izdrzim a da ne udarim repliku na ovaj komentar. Pravi sarandzija se ne postaje kupovinom delkima,free spirita,basia i ostalih renomiranih stvari.Moderan saranski ribolov prpragira pre svega moderan pristup prema lovini,gde se svaka riba neozledjena vraca.pravi sarandzija se postaje u glavi a ne opremom.sretao sam gomilu ljudi na vodi sa vrhunskom opremom a nose cuvarke na pecanje. A sto se opreme tice -patike ne igraju kosarku,ako me razumes
    1 point
  7. I moj drugar peca fider koji je takodje zabranjen pred cuvarem koga boli k...c, odnosno upravu boli ali nije to poenta. Rekoh nisam taj tip koji voli da krsi pravila. Ako mi ne odgovaraju pecacu negde drugde. Inace ne preferiram Safari, idem cisto drugara da ispostujem.
    1 point
×
×
  • Create New...